Kereminannesiiiiiii Kızlar merhaba, ayrıntılı ultrason için çam ve sakuraya gitmeyi düşünüyorum. Yaptıranlar memnun kaldılar mı ilgiden,ne kadar sürede bakıyorlar bilgi verebilir mi ?😊
Borusesi Kereminannesiiiiiii ben yaptırdım ve çok memnun kaldım uzun sürdü ve cinsiyeti kesin söylediler Her organın gelişimini
Kereminannesiiiiiii Borusesi teşekkürediyorum bilgi için. Doktor bana 17-18. Haftan gibi gel perinatoloji için kayıt açacağımı söyledi. 4 hafta içerisinde de randevu almam lazım. Siz randevu alırken zorlandınız mı?
Kereminannesiiiiiii Burcudunya önce normal kadın doğuma gitmek gerekiyor. O da sistemden perinatoloji ye randevu alabilmemiz için kayıt açıyor daha sonrasında MHRS veya 182 den alıyoruz randevuyu.
Burcudunya Kereminannesiiiiiii önce muayne olmak gerekiyor yani peki mac haftalikken detaylıca gitmek gerekiyor peki
Kereminannesiiiiiii Burcudunya bana doktorum 21-22 haftalara al dedi randevuyu bakalım almaya çalışacağım inşallah alabilirim
Kereminannesiiiiiii Burcudunya evet ben ikili üçlü testlerinde yaptırmadım merak ediyorum inşallah sağlıklı haberlerini alırım yavrumun ayrıntılıda