Elisayldz19 Sigara içen var mi ben 34+2 hamileyim bırakamadım hâlen de içiyorum lütfen düşüncesiz vicdansız diye yargilamayin benim gibi olan var mı
depsizoo Elisayldz19 günde 2-3 tane bırakamadım bende 26+3üm ama bırakırım inşallah diye umuyorum hala 🤦
Seyma46-46 Elisayldz19 Bulantılarım başladığımda tiksindim içemedim 6. Ayımın sonuna kadar da içmedim takii Ramazan girip eşim de sigara başlayana kadar. Nasıl geri bırakırım onu düşünüyorum.
SB_ Elisayldz19 maalesef var ama gerçekten hiç içmiyor gibi azalttım ilk 3 ay bulantidan içemedim canım nekadar istesede sonra günde eeenn fazla 4 tane içer oldum şimdi ise 37+3 olduk ve en fazla 1 tane içer oldum bazen hatta hiç içmediğim günler oluyor
10Seher10 depsizoo bende 30 haftalık hamileyim. 3-4 tane içiyorum bazen 2 tane belli olmuyor ruh Halime bağlı. Hala bırakamadım. Günde bir paket bitiren kişiydim hamime kalmadan önce sonra yavaş yavaş azalttım ama bırakamıyorum maalesef
annelinkoo Elisayldz19 benim de öyle ya. Genelde 5 veya 6. Bazen gerçekten cok canım istiyor mani olamamak çok kötü. Doktor a da söyledim biliyor bişy demedi ama tabi vicdanen biraz zor oluyor
Kizannesii07000 Elisayldz19 ay bazen sigara aseriyorum resmen ama sonra bebisi düşünüp kendimi tutuyorum asla yargılamak bize düşmez insallah en kısa zamanda bırakırsınız
Deletedmom23234 Kizannesii07000 Bende bıraktım ama canım çok istiyor. Nasıl olacak bilmiyorum, doğumdan sonra artık 🙊
Fly38 Kizannesii07000 bendeeeee 😞 doğum yapınca bunu hayal ediyorum. Günde 1 paket içerdim hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım 1 tane bile içmedim 30.haftadayım şükürler olsun. Herşey meleklerimiz için💕
Elisayldz19 annelinkoo aynen benimde o şekilde oluyor ama inanin irade gerektiren bir durum ve bende yok
Beyzuska Ben sigarasiz yasayamayan biriydim gunde 2.pakedimi acardim ta ki hamile kalıncaya kadar. Bulantilarim erken başladı bir tiksindim simdi sigaradan nefret eder oldum asla tahammül edemiyorum kokusuna kendime şaşırıyorum
annesininmelegi41 Elisayldz19 zaten mentollü sigara kalktıktan sonra güzel bi sigara arayışı içerisindeydim bi türlü bulamamıştım azaltmıştım üstüne gebelik düşük olup bide kan pıhtılaşması teşhisi konuşunca iyice bitirdim sigarayı sonra gebe kaldım 1 aya kokusu bile midemi bulandırıyor artık
Aslhn12 Elisayldz19 yargılamak kimin haddine.. ben içiyordum taa gebeliğimi öğrenmeden önce zaten bırakmıştım.gerçekten çok zararlı canım. Bırakamıyorsan da az içmeye çalış 🙏🏻
Polina- Elisayldz19 maalesef pat diye bırakılmıyor zar zor azalttım sinir stres olunca kaç tane içtiğimi anlamıyorum 😫
annelinkoo Elisayldz19 ya hep erteleyin. Yani saat tutun su saatlerde içeceğim diye. Günlük o saatlerin dısında içmeyin. Yani içilenden daha fazla sı olmasın diye söylüyorum
ayzurz35 Kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok Allah’tan başka ! Birakamiyorsaniz azaltmaya baslayin 😙