Melekkarasu Kızlar artık pek rahat yatamadığımı fark ettim sizde durumlar nedir nasıl idare ediyorsunuz 🙈 hamile yastığı önerenler çok oldu kullanıp memnun kalanlar hangi ürünü kullandığını yazabilir mi 🌸
Omerhatice Melekkarasu bende artk yatamıyorum hele bide bi yanıyorum Allahm anlatamam 🤦♀️ bacak arama bi yastık alitorum oyle yatıyorum bende
Kaderimm Melekkarasu Aaa o neydi acaba 😂🙈🙈 rahat yatmak diye bı tabir kalmadı bizde kaburga kemiklerim de batıyor üstüne üstün bazen diyorum eşime beni duvara bantla yapıştır ayakta uyuyim 😂😂
Melekkarasu Seyma46-46 ben yan yatınca sürekli yattığım köşeden tekme atıyor bebiş onu eziyorum diye rahatsız oluyorum sürekli 🙈
Minigim-ben Melekkarasu canim hiç oyle düşünme ben de öyle saniyordum opt. Dr. Banu çiftçi YouTube kanalında bu konuya açıklık getirmişti. Aksine mutlu oluyormuş bebis 🤗👶
atlasinannesii Melekkarasu hafta 30 grammmm uyku yok sağa yatis yok dönerken sıkıntı oluyor sola yattgmda bebiş bu sefer tekmelerle uyutmuyor anca aşırı yorulunca yorgunluktan uyuyakalabiliyorum
Melekkarasu atlasinannesii yaa sizin daha da kötüymüş yatmadan süt içip duş almayı deneyin belki daha rahat uyursunuz 🤷🏻♀️