cennetkokulum_ Kızlar hamileyken ayva yiyince bebek gamzeli olur derler yiyipte gerçekten öyle olan var mı merak ettim 😅🤭
Dilaam cennetkokulum_ valla ben o niyetle yemiştim kızımda çok yemiştim çenesinde Gamze var şimdi yine yiyorum bu sefer konum belirttim insAllah oglumunda yanaklarında olur🤣😎
milena11 Dilaam ben de yaptım valla uedim elimle bastırdım ayvayı bastırdım falan 😁😁 artık doğunca görücez😁😁
Mooommyy1 cennetkokulum_ benim kayinvalidem.esime hamileyke cok yemis gamzesi var 😄😄🤭🤭 goruncemde cok yemis onunda kizinda var ama genetikmi yoksa ayva mucizesimi bilmem 🤣🤣🤣
Omerhatice cennetkokulum_ onu hep derler ama ne kadar doğrudur bilmiyorum 🤭 ben oğlumda o niyetle yememistim 1 2 tane yemistim canim istemezdi oda meyve diye yerdim ama oğlumun yanağında ve çenesinde gamzesi var 2 tane 🤗☺
zeytinkiz cennetkokulum_ Bende ayvayı yanagıma sürdüm 😄 bir yerde okumustum. Eğer gamzeli olursa ayvadan. Çünkü ailelerde hiç gamzeli yok 😆🤭
cennetkokulum_ Valla ben de gamzeleri olmasını isterim böyle iki yanağının tam ortasında denemekten zarar gelmez 😅😅