Beyzan endobeybi ne kadara aldınız acaba. Instagram’da ebeturkan var Konya’da ailesinin bahçesinden gönderecekmis 100 Gr 60 TL diyor fiyat nasıl sizce
endobeybi Beyzan ben de 25 gramını 15 16 lira gibi bi fiyata aldım sanırım ahududu yaprağının. Isırgan otu da aldım ebem önerdi emzirmeye hazırlık ve süt için aklınızda bulunsun 😌
Beyzan Gulsen4224 çok teşekkür ederim doğum hikayenizi okumuştum Allah herkese su gibi kolay doğumlar nasip etsin size de evlatlarıniz ile sağlıklı huzurlu günler nasip etsin inşallah 🌸
Gulsen4224 Beyzan rica ederim tatlım aminn inşallah darısı sizlere umarım kolayca hemencecik gelir bebeğin annesine kıyamaz minik 🤲🏻🥰🙈
Findikinannesi Gulsen4224 meryem ana otuna hangi dualar okunuyor biliyor musunuz birde suan benim 2 cm açılmam var şimdi ben bunu suya koysam acilmam hizlanir mi😄
Gulsen4224 Findikinannesi tabikide hızlanır cnm felak ,nas ayetel kürsi okuyabilirsem Meryem süresi oku birde üç yudum iç cnm umarım kolaylaşır doğumunda hızlı ilerler kaç haftalıktı bebeğin 🤲🏻😍
DFNMRYM Beyzan çok teşekkür edrım Cnm allh razı olsn ikinci hamılelegım kızımda ucgun sonra glmştı bunda hmn glr inş
Findikinannesi Gulsen4224 sancımda var düzenli nstde de cikiyor doktor suyun gelene kadar beklicez dedi