Benim doğum hikayem biraz zorlu ve doktor ihtimali kızım 3 gece 4 gündüz doktor ihtimali yüzünden yeni doğan yoğun bakım ünitesinde küvezde yattı
Salı öğlen den sonra belime ara ara hafif giren ağrıyla başladı sonra saat geçtikçe artı ve kasıklarıma göbeğimin altına vurmaya başladı akşam 21:41 de ağrıyla acile gittim nst çekildi ben ağrıyı çekiyorum ama nst de çıkmadı Altan muayne oldum açıklık 4 santim olmuş doğuma başlamış dedi acilde ki doktor ve yatış verdi saat 23:00 doğumhane çıktım önlük giydirdiler tekrar Altan muayne ettiler açıklık 6 santim olmuş 23:30 da suyumu patlattılar nasıl olsa açılma olmuş diye sonra Nst ye tekrar bagladilari sancı hafif hafif gözüktü tabi ben nst de duramiyordum ağrıdan iyice artmıştı sabah 05.02 ye kadar kivrandim dayanamıyorum diye ıkınma geliyor du doktora dedim 04:30 da dedim ıkınma geliyor hatta sıklaştı iyice dayanamıyorum diye gözünün önünde kaç kere lavabo ya gittim daha erken sabah doğum yapacaksın dedi zorla çağırdım Altan muayne etti açılma tam olmuş dedi ıkın dedi ıkındım tabi o ara odadaydım 3 kere ıkındıkdan sonra bebegin kafası belli oluyordu elimi degdim gelmişti hemen çatala çıkardılar 4 5 kere de orda ıkındım 05.02 de kızım balık gibi kayıp çıktı doğumum kolay oldu az bir dikişim var kızım morarmış tı sonra uğraşmaya başladı lar yorulmuş dediler çocuk doktoruna saldılar solunum sıkıntısı var dediler sonra çocuk doktoru solunum sıkıntısı yok dedi öyle geldi ama emme refleksi yok dedi sonra da gıda eksikliği dediler öğlen den sonra taburcu oldum kızımın yanına indim emzir diye beni aldılar yanina emzirdim emdi kızım emmesi gayet iyi dediler hatta benim sütüm yavaş yavaş geldi kızıma yetmedi mama verdiler biraz sarılık başlangıcı oldu mavi ışık taktılar onuda atlatık çok şükür sağ salim yuvamıza döndük rabbim kimseye yaşatmasın herkese hayırlı doğumlar nasip etsin sağ salim kucağınıza alma dileğiyle 🙏