damlali Yalnız degilimdir diye düşünüyorum😂 çok korkuyorum çatalda muayene bile olamadım enfeksiyonum için baktılar bağıra çağıra ve ben o dakika sezeryana karar verdim 32haftalıgımm
ecemp161013 damlali 25 haftaligim daha hamile kalmadan bile yok normal olmaz diyodum hala oyle düşünüyorum sezeryan istiyorum 🙊
Bloggeranne_93 damlali canım benden sana tavsiye normal doğum uygunsa kesınlıkle sezeryanı dusunme. Doğum anı bıraz sancılı olsada sonrası rahat edersın sezeryan sonrası cok cok zor ben bı hemsıreyım ve kesınlıkle önermıyorum
Havva-61- Bebek kendiliginden gelirse normal doğum yaparım ama öyle suni sancı verecekler ben açıklığım olsun diye bekleyecem asla istemiyorum bu yüzden sezaryen düşünüyorum bebegimde ters zaten sezaryen gözüküyor şimdilik inşallah dönmez oğlum:)
Aysobaciniz damlali 20 haftalığım kendimi sezeryan doğuma adapte ettim şimdiden 😂 çünkü korkuyorum normalden üstelik sağlıkçıyım yani 😁 burada okuyorum işte normal doğumda dikişler falan filan hemen ayaklarım çekilir bacaklarımın bağı çözülür 😁 ilerleyen haftalarda direk söylerm herhalde sezeryan olsun diye 😁😁
VMS damlali sezeryandan sonra da acidan bagirip cagirabilirsin. Normal dogumda ne kadar zor gecse de anneler sukrediyor sonrasinda Allah yardim ediyor dayanabiliyorsun diyorlar
Duygus97 damlali ya doğumla ilgili hiçbir şey okumuyorum kimseye de sormuyorum nst ye girdim kadın yanımda doğum sancısı çekiyor anam gördükçe ben korktum kadın cok fenaydı 😔 rüyamda da sezaryen olmuşum o derece korktum demekki 😀
BeyazHanim Kendi isteğimle sezeryan oldum. Memnun kaldım kararimdan çok şükür. Normale hiç kafamı veremedim hem panik atak vardı bende hem de , vajina yırtıkları olanların hikayeleri beni sezeryanda doğru tercih olduğuna karar verdirtti :)
Esmos26 damlali bende isteğe bağlı sezeryan istiyordum ama yine de hiç dile getirmedim tüm süreç normal ilerledi doktorumda normali destekliyordu ta ki 37de çatı muayenesi olana kadar çatı darlığım çıktı şimdi 38+5de sezeryan olacağım ☺️
Mucizemm02 damlali ben ilk gebeliğimde 39.haftada normal doğum yapmak istemiyorum diye ağlayarak doktoruma gidip sezaryen oldum,hala diyorum iyiki olmuşum çok çok memnun kaldım. Bu 2.gebeliğim inşallah rabbim nasip ederde bu da ilk doğumum gibi konforlu olur..