Cananhafsa findikkurdum17 sadece göğüslerim çok şişti ve hassalaştı o şekilde anladım hamile olduğu mu
Denis19 findikkurdum17 evet canım o da belirti bazıları kabız bazıları ishal oluyo adetini bekle gecikirsen yaparsın ama duramiyosan 30 tl ye hassas testler var gebelik bir haftalık olsa bile çıkarıyor
EdanurBa findikkurdum17 şiddetli kasik agrisi yaşamıştım adet olduğumda ağrısız olduğum halde cok korkmuştum
Patito__ İki hamilelik gecirdim ikisinide ck erken anladm alt karnmde sanki bole tutma hissi oluyor biyere carpsam karnmi kanama gecrckmisim gbi tuaf bir his
Gizem10 findikkurdum17 adet gunumden iki gun önce garip şekilde sırt ustu yatamadım birde göz bebeklerim irileşmişti sık idrar cıkıyordum. Yalnız en buyuk belirti garip bir şekilde hissetmek degışık bir durum oldugunu seziyor galiba insan
findikkurdum17 Bunları okudukça daha Bi heyecanlandım geçen ayda böyle bekliyordum herşeye belirti mi diyodum ama adet oldum ama geçen ay bel agrım yoktu ve gaz sancım yoktu sadece kasıklarımda çok az agrı oluyordu bu ay yumurtlama günümü takip edip öyle ilişki yaşadım ve farklı duygular içindeyim rabbim böyle bekleyen herkese nasip etsin inşallah henüz çok erken 1 hafta daha beklemek öyle erken gebelik testi yapmak istiyorum üzülmemek için
tugba93 findikkurdum17 ben tam 4haftalıkken öğrenmiştim adetin düzenliydi hep , 4 gün geçti test yapmıştım pozitif çıktı.😇 Hiç ağrım sancım bulantım kusmam olmadı sadece çok uyuyordum birazda halsizliğim vardı ☺️
deletedmom6295 Gebelik düşünüp birkaç ay gerçekleşmediği zaman insan istemsizce kendini dinleyip forumlara sarıyor. Tam 18 ay yaşadım bunu. Uyku halleri gözlerde oarlama kasık ağrıları karın şişmeleri ateş basmaları adet gecikmeleri. Kaç torba idrar testi yaptım hiiç bilmiyorum. Erken gebelik testlerine verdiğim paranın ovulasyon testlerinin haddi hesabı yok. On günden fazla gecikmem olup tam kan testi yapınca sonucu görür görmez adet olmalar. Hatta hamile kalmadan bir ay önce gebelik testinde ikinci çizgiyi bile gördüm. Hamile olduğuma hatta hamile kaldığım güne kadar emindim o derece bir hissetmek ama hamile değildim. Ne zaman ki gerçek manada kafadan siliniyor gerçekten hamile kalıyorsunuz bunu herkesten duyardım ama inanmazdım. Hamile olduğuma en ihtimal vermediğim anda aldım mucizemin haberini. Kendinizi fazla dinlemeyin. En hayırlı zamanda güzel haberleri almanızı dilerim🙏🏻