oznuraydinn Merhaba Güzel Annelerrr🤗 Biz Hamdolsun meleğimize kavuştuk 🌸 Çarşamba günü nişanım gelmişti. Salı gününden beri hafif hafif gece sancılarım başlamıştı. Perşembe günü doktor kontrolüme gittim. 1 cm açıklığım vardı. Doktor bekleyeceğimizi söyledi sancılarım başlamadığı için. Cumartesi sabaha karşı 4 te sancılarım başladı biz saat 6 gibi hastaneye gittik. 2 cm açıklığım vardı.sancılarım nst de çok düzenli çıkmadığı için doktorum da evim hastaneye yakın oturduğum için sancılarımı evde çekebilirsem benim için daha iyi olacağını söyledi ve evimize geldik. Saat 16.00 dan 18.00 kadar tuttuğum dk lar neticesinde sancılarım 3 dk da bir geliyordu. Hastaneye gittik 4 cm açıklık ve sancıyla yatışım yapıldı. Saat 22.00 gibi açıklığım 8cm olmuştu ve 23.00 gibi doğum odasına alındım.Kendi sancımla doğum yaptım hamdolsun. Doktorum sağ olsun beni o kadar motive etti ki ebelerin ıkındırma çabalarıyla gelmeyen minik kızım doktorum sayesinde 2. Ikınmada geliverdi. Kızımı görünce sancı mancı unutuvermiştim. Pembik bir Lokum benimdi artık💓 Rabbimin en tatlı hediyesii beni anne yapmıştı🌸 2940gr 51cm 👼🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 🤰🏻 Hayırlısıyla sizler de alın sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza bebişlerinizi 🤗
Tuba704 oznuraydinn maşallah ne güzel bir hikaye ya işte o bebeğin çıkış anından sonraki rahatlamayı inanılmaz merak ediyorum sanırım yaşamadan bilemeyeceğiz🙈 Sağlıcakla huzurla büyüsün meleğiniz🙏
Baysalcennet Hayırlı olsun mutluluğunuz bizlere yansiyo mutlu oluyoruz Allahım bizede göstersin ınsallah 😊