Kubrakuckk MerveDurr Ayy benimde salı günü inşallah boyle güzel sözleri bana da söyler doktorum 😍 Çok sevindim sizin adınıza inşallah saglikka gelir bebisiniz 🤗
Kubrakuckk Sose Sali günü çatı muayenemde belli olacak normal olup olmayacağı ama bel fitigim olduğu icin Sezeryan olma ihtimalim yukssek gibi 😶
Kubrakuckk miskokulum1 Ben günde 3 litreden fazla su iciyorum ve inanılmaz susuyorum odem konusu yeni yeni el ayaklarım şişmeye başladı ama her gün yürüyüş muhakkak yapmaya çalışıyorum eşimle beraber o biraz heveslendiriyor diye cikiyorum yoksa bende bazen hicbirsey yapmak istemiyorum. Birde devamlı uyku halindeyim buldugum yerde uyuyorum 🤣
Kubrakuckk gcetin Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah 😍🤗 Rahat hamilelik geçirmek çok önemli gerçekten maşallah benimde son zamanlarım artık dogurmak istiyorum 🤩
IlkMucizem_61 Kubrakuckk ağrılarım oluyor sanki aşağı doğru basıyor bel.agrilari falan çok kötü oluyorum yani doğsa da rahatlasam🥺
Kubrakuckk IlkMucizem_61 Benimde aşağıya aşırı baskı yapıyor çok sık tuvalete gidiyorum bazen öyle baskı yapiyor ki kendimi zor atıyorum tuvalete😒 Ama az kaldı kavuşunca bunların hepsini atlaticagiz bunları düşünüp kendimi motive ediyorum 🤗
IlkMucizem_61 Kubrakuckk evet rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır 🥰🥰
Zemira21 Benimde pazartesi kontrol bakalim.ne diyecek suyu fazlaysa bekletmem demisti gecen hafta artmış haftasina gorede 2 hafta ilerde diyet yaptim sekeri takip ettim simdilik normal ama tasimak arrik cok zorlasti 😔
Kubrakuckk Zemira21 Son haftalarimiz Allah yardımcımız olsun büyüdükçe bebisler zorlaşıyor taşımak dikkat edin kendinize inşallah guzell bir dogumunuz olur☺️
Kubrakuckk Sose O zaman bizede haber verirsiniz benimde salı günu belli olacak bol bol dua edelim birbirimize sağlıklı doğumlarimiz olsun inşallah ,🙏
Kubrakuckk miskokulum1 Kesinlikle eşim gerçekten çok destek oldu Allah razı olsun 🙏 Hamilelikte anlıyor insan eş destegini
Zemira21 Kubrakuckk insallah hepimizin guzel doguku olsun evlatlarımızı sag salım alalim kucagimiza 😘🙏
Sose Kubrakuckk Ben yaptıramadım ya kendimi çok kastım.. Bebekte kilolu olduğu için normalden vazgeçtim sanırım artık..
Kubrakuckk Gulfeem Beni de bayağı zorluyor özellikle yürüyüş yaptıktan sonra geceleri dönerken ağrıdan zor dönüyorum 😏 Allah’ım kolaylik versin bizlere İnsaAllah 🙏
RuyasMom2 Kubrakuckk gündüzleri fazla birseyim yok ama geceleri çok fena geçiyor en çok gece hareketleniyor lavaboya kalkarken ayaklarım tutmuyor sağa sola dönmek bile yatakta eziyet🥺 uykusuzlukta var tabi bir saat uyudum sonra tekrar uyandım şuan uyuyamıyorum 🥱 ptesi çatı muayenem var benimde o zaman belli olacak az çok doğum şekli
Kubrakuckk RuyasMom2 Bende aynı sekildeyim aynı herşeyi aynı yani çok zorluyor bazen geceleri sırf ağrıdan wc zor kalkiyorum neyse ki az kaldı kavuşmamiza 😒☺️