Sevvalkrbg Beyzuska Sağlıkla gelsin inşaallah 🤗 Gülşen bana erkek dedi erkek çıktı benimde bildi masallah 🥰🤗
Beyzuska Melek3 benim bir sonraki doktor kontolum haziranda. O zaman kesin soylerim dedi. sağlıklı olmalari en onemlisi ama insan merakta etmiyor değil 🙈
Melek3 Beyzuska benim kontrol tarihimi gectm 😅bilerek gitmedm ki tam belli olsn söylesin diye catlicam artk hemen herşeyi almak istiyorum duramıyorum özele gidip öğrenip gelesm geliyor😂kendimle çok fena savaşıyorum
Beyzuska Melek3 seni o kadar cok iyi anliyorum ki 😄 saglikla alalim da kucaklarimiza yavrularimizi insallah
Beyzuska Arifeulper Google hizli resim yukle yazdim ordan fotoyu yukleyip linki kopyalayip buraya yapıştırdım
Beyzuska EdaYade icime hep kiz doguyor ama bence de ters kose yapip erkek gelecekmis gibi. Tesekkur ederim canim 😇
EdaYade Beyzuska benim de içime hep erkek doğuyordu ama kızım oldu bazen tutmuyor canım 😂 kaç haftalık şuan bebeğin
EdaYade Beyzuska öyle canım evet ben 17. Haftada öğrenmiştim cinsiyeti bakalım sizin ne zaman belli olacak sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah 🧿