esinnn21 47kiloyla hamile kaldim 20+1 hamileyim 54 kilo olmusum fazlada yemiyorum kus gibi yedigim halde nie bukdr kilo aldim ki :/
EyluulAsaf esinnn21 ben 53 ile hamile kaldım 7 ay daha yeni olacak 6 ay bitiyor 20 kilo aldım 72 kiloyum doktor sayıp söyleniyor ama napayım çok acıkıyorum takılma benek sağlıklıysa
Slcnslcn esinnn21 cokta aşırı değil sanki. 5 6 kilo kdr alinabilirms bu a kdr. Abur cubur yada tatli ya yukleniyorsan ondan olabilir. Bende 64le basladim 18+3 teyim su an 67e yaklastim. Bol su iciyorum ama onun faydasi olabilir.
MasalAlparslanMom esinnn21 benimde hiç kusmam olmadı Doğuma 20 gün kaldı bugün ebe 11 kilo almama fazla almışsın dedi 😬😇😅🤷🏻♀️ 57yle kaldım 68 kiloyum şuan 3100 gr bebek 🤰🏻😅
BGMm Benimde 26. Haftam ve toplamda 8 kilo aldim. Cok mu? Bide 4 kilomun hepsini son ayda aldim? Doktor bu 4 kiloyu sadece bi ayda aldigim icin seker yuklemesi yapalim dedi??
Hanif FerdaElmaBilen biraz fazla almış olabilirsin canım ama düşük kilo ile başlaman avantaj. Bugün kontrolümüz vardı 31. Haftadayız 10 kilo almışım totalde doktorum bundan sonra ki kilolar fazlalık hanesine yazılacak dedi 😎😎
Betus93 Slcnslcn aslinda seninki bile fazla. Genelde 18-19 dan sonra birden firliyo. Aman dikkat. Bende oyle oldu. Seviniyodum kilo almadim diye o haftalarda bi anda firladi
tugcecaliskann esinnn21 Valla canım aynıyız bende 47yle hamile kaldım birden bir kilo aldım yavaşladı sonradan şimdi 35 haftalık oldum ve 65 kiloyum 😂
bbestw esinnn21 bende senin gibi 47 yle hamile kaldım canım 63 tüm valla en son 29. Haftaya girdik doktorum sıkıntı görmüyor benim