Merynurii Son adet tarihime göre 5+1 bir bugün kan verdim beta 9799 çıkmış doktora girmedim daha sizce nasıl doktora gideyimmi yarın
Merynurii tontirik yüksek olması kötü hisey değildir ama dimi ben yarın hemen gideyim 🙈 çünkü bundan önceki gebeliğim düşük oldu
zehranurr tontirik ikizle betanın ne alakası var kiiii???🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Öyle olsa benim ikiz hamile olmam imkansız olurdu galiba
Hafissee tontirik Kghkflfk Linaasel arkadaslar saçmalamayın beta ile ikizliğim alakası yok emin olmadan net konuşmayın ümitleniyo okuyan
ogretmen_anneee zehranurr benim de betam çok yüksekti tek gebelik betayla ilgisi yok saglıklı olsun 😍
zehranurr Kghkflfk bilmiyorum canım 20 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim öyle bir yükselmem söz konusu olmadı. 4. Haftada 404 çıkmıştı. Beta kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum. Eğer dediğiniz gibi bir şey olsaydı ben ikizlere hamile olamazdım galiba 😂
idiloska rukiyeeefeee benim çift keseydi tek bebek vardı ama, bazen beta yüksekliğinde ikiz olabiliyor bazen de olmuyor, çift keseyi görmüştük ama tek kalp sesi dinlemiştik, kese sonradan kayboldu.
Kghkflfk Hafissee doktor demişti bana beta yüksek olunca ikiz oluyor diye kesin demedim zaten ben. Sanırım dedim. Uydurma bi bilgide değil doktordan duyduğm şeyden dolayı
tontirik @zehranurr haftası bu kadar düşükken beta çok yüksek geldi. Bu sadece benim fikrim değil. Benim gibi düşünenlerde var. Gerçekten bazı insanların tartışmaya yer aradığını düşünmeye başlıyorum. Bi muhalefet olmasak mı??
zehranurr tontirik hanım efendi size linç mi attım? Küfür mü ettim? Alaycı mı konuştum? Ben ikizlere hamileyim ondan dolayı alakası olmadığını söyledim. Muhalefet olmak değil bu ikiz hamilelik geçiren biri olarak siz nasıl yorum yaptıysanız bende öyle yorum yaptım. Tartışmaya şu an siz yer arıyorsunuz. İyilikle yazılan şeye bile cevap verme şeklinize bakın lütfen.
Meralrabiamhmt zehranurr yorum yapıyolar bıldıgımız bıseyı soyluyoruz yok bu boyle olabılır soyle olabılır dıyolar madem bu kadar bılıyodun doktor docent falan olsaydın alaycı cevap vermeler ustten konusmalar tamam anladımlar ne oluyo yanı sen beta yuksekse ıkız olabılır dedın bızde bısey bılıyoruz ki konusuyoruz bu cok yuksek bır degerde degıl ayrıca olsa bıle ıkızle alakası yok neden bu uzatma cabası anlamıs degılım gercekten🤔