Merhaba öncelikle :) o kadar cok sezeryandan korkuyordum ki her kontrole gittigimde doktoruma normal degil mi ben bıçak altına yatamam, o soguk yere giremem, önlük giyemem,kollarima iki yana baglatamam diyordum kii bir basak burcuyum aşırı ince düşünürüm. Doktorum bunu her duyusunda gülüp geciyordu. Cunku kendiside normal dogum yancısıydı. Devamli muzigini sec gule oynaya normal yapacagiz dedi taaaakiii gecen hafta ben sancilana dekk. Gece sancim geldi duzensiz sancilardi ama beni yavasdan yormustu agri esigim yuksek olduğu icin sancilari pek fazla hissetmiordum. Gecen hafga persembe gunu yurumekte iyice zorlandigimi hatya ayaklarimi suruklemeye baslamistim.. gece nstye baglayip cati muayaneme baktilar ve birsy var ama kestiremedik dediler. Tekrar baktilar cati dar oldugunu bebegin kanalda olduğunu bebegin zorlandigini belirtiler .ertesi gun doktorum muayane etti evet dar ve bebek zorlanior dedi seseryana alacagiz dedi.
Bende bir korkuu aglamalar basladi. Hemen ertesi gun kadir gecesinde beni seseryana aldilar ama aglayarak gittim. Ayyy aglamak bosaymiss o kadar cok guzel ekibe denk geldimkii ebesinden tut cocuk doktoruna dikisimi atana anestezi uzmanina herkesss cok iyiydi. Spinal anestezi oldum igneyi hissetmedim bile benimle konusuyorlardi devamli sarki soyleyip bana laf atiyorlardi bende cevapliordum saate baktim 14.47 idi ameliyathaneye indigimde hocam geldi 1 dk durdum duramadim ameliyat uzun surermi diye soru sorcakken bir su sesi duydum dedim herhalde elini dezenfektanliyor😁 1 dk dhaa bekledim su sesi kesilince hocam ameliyat ne kadar surer dedim kahkaha atti al sana sure dedi bir baktim benim kizim melegim gogusumde o an saate baktim 14:50 du sokk gecirdimm nasil yani dememle aglamaya baslamam bir oldu.o su sesi ( kesemizmiss😅) kizimla ben koklasirken dikislerimi yapan doktorumuz hemen bana gule oynarak sohbet ederek dikis atti hersey bittiginde saatt 15
05 di ben bu hiza sasirdim. Sondayi takarken cikartirken hiccc birsy hissetmedim aksine oyle soyleyenler bence fazla abartmis gibimi gelior yaşadığım hic bir aci olmadi. Sadece suan dikis yerlerim agriyor oda agri kesici kullanamadigimdan alerjim var agrisini cekiorm oda gecer insallah yakin zamanda. Biraz uzun oldu kusura bakmayin kimsenin hikayesi sizin hikayenizle ayni olmuyor emin olunn. 🥰🥰🥰