zahidinannesi -ilk-gebelik Memnun musunuz, takip için değil ama doğum için trabzonu düşünebilirim. Ne kadarlık oldunuz?
-ilk-gebelik zahidinannesi ben memnunum 20. Haftamdayım gayet ilgili bie doktor ve sakinleştiriyor rahat tavırları insanı rahatlatıyor
zahidinannesi Bebek9898 takipe Evren beye gidiyorum zaten, ama yinede başka doktor tavsiyesi almak istedim. Henüz hastane konusunda ise hiç fikrim yok
Ozlem5353 Ozel hastane olarak acaba sarda iyi doktor varmi bide isteğe gore yani sezeryana aliyolarmi
Ozge0200 Ozlem5353 şar da alıyor canım benim arkadaşım Asiye hanıma gitmiş normalden korktuğunu söyledi sezeryan istiyorum demiş yaparız demiş tabi öncelik normal diyo kişi isteyince yapıyorlar
IlkMucizem_61 zahidinannesi araştırma Şenol Şentürk gayette memnunum gayet iyi ilgileniyorlar doğumuma da az kaldı zaten
IlkMucizem_61 zahidinannesi özelde semra var çok iyi diyorlar ama devleti bilmiyorum ben araştırmaya gidiyorum🥰
Ozlem5353 Ozge0200 himm teşekkür ederim canm bemde ayni korkuyorum acaba iyi doktormu asiye ordaki hangisi iyi bilgin varmi
Ozge0200 Ozlem5353 Asiye hanım iyi yıldırım bey var oda çok tatlı dilli bir doktor Asiye’ye giden arkadaşımda çok evhamlı çok beğenmiş onu kuzum git konuşmasına bak nasıl içine sinerse devam et yani valla her şeyden önce konuşma şekli çok önemli o güveni vermeli karşı tarafa
Ozlem5353 Ayenn oyle canm ya ya devlettekilerde iyide onlar bisey olmadigi surece sezeryana almiyolar bende bir turlu karar veremedim yani ilk dogumum normaldi simdi korkuyorum 2.ci kolay olurda diyolar panik oluyorum ya
Ozge0200 Ozlem5353 yani normal şöyle iyi çabuk toparlanıyorsun ben sezeryan oldum ilk çocuğuma oturman kalkman her şey sorun zaman geçse bile üşütünce ağrın oluyor bunlarıda düşün benim mecbur olmuştu korkma canım düşündükçe daha da strese girersin
Ozlem5353 Ozge0200 ayenn haklisin canm norml tabi oyle ama bazi sezeryan arkdaslarimda hemen toparlanan ayaklanan var biraz bunyeye bakiyo sanki ama hakkimda Hayirlsi insallah
tugbakadir Kızlar peki şarda sezeryan doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz. 38 haftalık hamileyim artvin devlette takibim yapılıyordu ama sezeryana almıyorlar. Şara gitsem kabul ederler mi acaba?