MercimekveAnnesi16 Kızlar kahvaltı yapıyorum durduk yere ağlıyorum temizlik yapıyorum ağlıyorum bugün beşik muhabbeti açıldı ben siz beni dinlemiyorsunuz bile deyip ağlamaya başladım eşim gülüyor niye gülüyor diye ağlıyorum ne oldum ben böyle ya 🙄😂😂
Deniz59 MercimekveAnnesi16 bende o gün eşimin yendiği muzu yedim git bana başka getir dedi ağlamaya başladım🤣🤣🤣
midekoruyucu MercimekveAnnesi16 ben akşam 9da market kapalı canım patatesli börek istiyor diye ağlamıştım 😭 çünkü bim de satılan patatesli börek çok hoşuma gidiyor
MinnieMouse MercimekveAnnesi16 ben de bi keresinde sabah esim kahvalti hazirlarken yatiyodum, gozum acilmiyo uyanamiyorum diye aglamistim. Cok dalga gecmisti. Oluyo oyle 🤣
MercimekveAnnesi16 hanibazen allahım yarabbim bide diyorum ki bu hep böyle gitmicek dimi doğurunca geçecek ama ağlıyorum iki gözüm iki Çeşme 😂😂😂
MercimekveAnnesi16 MinnieMouse evet bide dalga geciyorlar sanki komik o an komik değil ama düşününce evet komik 😂😂
Aslhn12 MercimekveAnnesi16 ben de öyleyim eşimi küçükken babası terk etmiş hiç arayıp sormamış annesiyle birlikte sokaklarda kalmış zor bir çocukluk geçirmiş normalde ilk duyduğumda üzülüp geçmiştim ama bazen eşime bakıyorum aklıma geliyor yaşadıkları hüngür hüngür ağlıyorum babamla yan yana geliyorlar babama baba deyişi babamdan şefkat görmek isteyişi o kadar üzücü geliyor ki bana diğer odaya geçip ağlıyorum. Temizlik olsun yemek yapmamda olsun yardım ediyor o yardım ettikçe ben duygulanıp ağlıyorum. Dışarı çıkıyorum yavru kedi görüyorum ağlıyorum bunları yazarken bile gözlerim doldu :(
Kara_keci1 MercimekveAnnesi16 parkta yururken etrafta mc donalds yiyen insanlar gorup o esnada canim cektigi ve yiyemedigim icin aglamaya baslamistim,ben hungur hungur aglarken esim bana bakarak kahkahalar atiyordu😂
Kubra3525 MercimekveAnnesi16 bende bundan çok korkuyordum hamile kalmadan daha duygusal herşeye aglardım ama hamilelikte bi degişik oldum😁 alttan almaya falan başladım inanamıyorum kendime küsüp asla barışmazdım şimdi çok canımı sıksa bile içerde aglayıp geri geliyorum😂
feyzaa34 MercimekveAnnesi16 kızımdada hep ağlardım bu hamilelikteyse 6 ay önce dayım öldü hep onu gözümün önünde canlandırıyorum ve sürekli ağlıyorum onu çok özlüyorum😪😪😪
ZumrutHanim ben de dusuk tehlikesi gecirip duruyorum acaba saglikla alabilcekmiyim diye agliyorum. esim kaynananam babam hevesleniyor ona agliyorum. Allahi dusunup agliyorum oyle iste
happypregnant29 MercimekveAnnesi16 evet bazen eşime saçma sapan bir şeyden kızıyorum sonra o açıklama yapıyor ben başlıyorum ağlamaya açıklama yapma diye çünkü üzülüyorum böyle bir umut açıklıyor içli içli gibi geliyor birde ona ağlıyorum sana neden böyle yapıyorum ben diye 😂😂
tazeanne123_ MercimekveAnnesi16 Nişanliyken eşime çektirdiklerim aklıma geliyo ona bakıp ağlıyorum halbuki hamilelikten öncede oh canıma değsin keşke daha beterini yapsaydım diyodum 😪😢