AycanUzun 29 haftalığız çook az haraket ediyo 2 günden beri normalde çok hareketli doktora gitsem mi?
AycanUzun ipeksfr evet normal de sabah uyandırıyodu iki gündür akşam üzeri haraket ediyo bide yemekten sonra oda zordan vuruyo gibi baya sert vuruyordu değişik geliyo
kbra97melegi haftamiz ayni benimkide normalde cok hareketliydi bende surda bekliyim tecrübeli anneler yazar belki
AycanUzun kbra97melegi büyüyo diye alan daralıyor diyolar ama daha çok büyücek ben mi evham yapıyorum
FatoAYKurt Bende de 28 olacam öyle bazen çok hareketli bazen iki üç gün az kimimdama oluyor normal bisey demekki
kbra97melegi AycanUzun bu kadar hızlı bi sekilde mi büyüyo önceki hareketlenmenin 10/1 neredeyse korkmuyo degilim yani bende iki gundür cok endise ediyorumm bu durumdan ya bisey olursa diye kendimi yiyorum
ipeksfr AycanUzun korkutmak istemem asla ama tecrübelendiğim için söylüyorum . Eğer hareket az ise gidin mutlaka doktora. Bende yaşadım o durumu
AycanUzun ipeksfr 10dan fazla haraketleri ama 2 gün önce daha çoktu söyle söyleyim günde 3 4 kere uzanıyorum her uzandığım da 6 7 kere tekmeliyor yada dönüyor
ipeksfr AycanUzun öyleyse sıkıntı yok . Benim uzandığımda dinlenmede çikolata vs. Yediğimdede hareket etmiyordu nst çekildim azdı hareketleri öyle farkedildi.