Happykariner _ezo folik asit çok önemli tabiî ki kullanıcaksınız. Hemde doktora inanmıyorsunuz burdakilere mi soruyorsunuz?
_Aysgll_ _ezo kullan tabiki canım . Zaten çoğu hamiledir ilk 3 kullaniyo bazıları devam ediyo doktor kararına göre. Vitamin o özellikle ilk haftalarda çocuk gelişimi için önemli. Hemen başla kullanmaya .kese yada çocuk görünsün yada görünmesin sen önlemini al. Benim sağlık ocağında gebeligim pozitif çıkınca doktor hemen yazmıştı başla kullanmaya diye
midekoruyucu Happykariner bize sormuş ben kullanma dedim, doktor kullan demiş bize soruyor 🤷🏻♀️ Çünkü Biz doktordan daha iyi biliyoruz
Kara_keci1 _ezo ilk 3 ay kullandiracaklar sadece,doktorunuz birakin diyene kadar birakmayin,korkulacak bi ilac degil aksine folik asit bebegin gelisiminde buyuk onem tasir
Minikmucizem22 _ezo kesinlikle kullan seni korkutmak istemem ama folik asit eksikliğinden bebeğin beyni gelismeyebiliyor başıma geldi aynısını sen yaşama diye bu kadar açık yazıyorum
Minikmucizem22 Rabia2934 ayrıntılı anlatıp buradaki anneleri korkutmak istemiyorum ama folik asit eksikliğinden 4 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım
Ysmnbl _ezo hamile kalmadan önce bile kullanılıyor hamileliğin 12. Haftasına kadar da kullanıyor bebeğinizin sağlığı için kullanin
Rabia2934 Minikmucizem22 bende kullanamadım folik asit şuan 6 buçuk aylık kontrollerde testlerde falan da bi sorun çıkmadı
Minikmucizem22 Rabia2934 her kullanmaya da sorun cikicak diye birşey yok tabiki içinizi ferah tutun olsaydı şimdiye çıkardı zaten hiç merak etmeyin sağlıkla kucağınıza alın. Ben buradaki anne kullanmak istemediği için ne kadar önemli olduğunu anlatmak amaçlı yazdım yoksa amacım birilerini strese sokmak değil. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰