Mucizenin_annesi2 Bayanlar arefe günü ikili tarama testi yapilcak ense kalinligine bakilicak bebegimin 12+2 olduk bugün bilgisi olanlar beni bilgilendire bilirmi🙏😘😊🙏
Portakalgeliyor Mucizenin_annesi2 Yaptırdım aç yada tok fark etmiyor ilk önce muane etti kontroller temiz cıktı sonra kan vermemi istedi kan tahlili yapıldı 1 hafta sonra sonucu öğrendim gelmene gerek yok sonucu öğrenmek için arayabilirsin demişti allaha şükür temiz cıkmıştı 🙏🏻🌺 ücret hastaneden hastaneye değişiyor hayırlı haberler alırsın inşallah 🙂
Meless Mucizenin_annesi2 normal ultrasona giriyorsun canım burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıyor. Sonra aynı gün kan veriyorsun. İnşallah tertemiz çıkar🙏
_Aysgll_ Mucizenin_annesi2 Geçen cuma günü yaptırdım. Aç tok farketmiyo diyolar ama ben aç gittim çocuk hareket etmedi hiç.Zorlandi biraz doktor. ölçüm yapması için de hareket etmesi lazımmış .bence tok karnına git canım. 15 gün sonra kan sonucu almak için gitcem inşallah 🤗
Gokcee123 Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyor doktor. Bir de kan veriyorsun bu kadar 😇 sonuçlar 1 haftaya çıkıyor. Bebekteki anormal risk değerlendirmesi yapılıyor
Mucizenin_annesi2 _Aysgll_ tok gidiyim bend e bunu merak ediyodum acmi gitsem yoksa tokmu gitsem diye canım teşekkür ederim 😘🙏😊
Mother__25 Kesin bisey diyemiyolarki düşük yada yuksek diyolar yanlis tahmin de ettikleri oluyor ben yaptirmayi dusunmuyorum