Ist3434 Selinbati siz yine de her ihtimale karsi bence devletden de randevu alin ayni gune, acmassa oraya da gidersiniz.
Ozgu_momy Selinbati Ahmet Melih beyi tavsiye ederim size , bahsettiğiniz doktor kayıt açar mı bilmiyorum ama umarım kolay hallolur işiniz 🤍🍀
Selinbati Ist3434 canım ben hakkarideyim ve buraya da yeni taşındım eşimden dolayı vanı bile bilmiyorum ercisi hiç bulamam galiba uzak bide hakkariden gelicem sonuçta
IzmirliBurcu Selinbati ben de ödeme yapmadım sigortalıyım. Yine üniversite hastanesi olunca iyidir diye düşünüyorum:)
Miralinda Selinbati detaylı ultrason için randevu sistemi şöyle kadın doğumda muayene oluyorsn detaylı ultrason istiyorum diyorsun o seni perinatolojiye yönlendiriyor perinatolojiye kendisi veriyor randevuyu netten alınmıyor zaten
Leyla_33 Selinbati ben 9 nisanda gittim toplamdan 3 dakika sürdü içime sinmedi ama Van’da başka yerde yok diye biliyorum bu bölüm (perinatoloji)
Leyla_33 Selinbati MHRS uygulamadasın aldım bir hafta sonraya tabi sık sık takip etmek lazım çünkü sıra bulunamıyor