AysEsila MERHABALAR anne ve anne adayları 30 haftalık hamileyim akıntı çok fazla , bazen pantolonuma , esorfmanjma bile kokusu geliyor sizde de bu durum var mı ??
Elfn AysEsila maalesef çok rahatsız edici bir durum bir de lavobadann çıktıktan sonra da hemen geliyor bende o da çok rahatsız edici 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🙄
AyseArkan AysEsila Akıntının kokulu olması normal mi? Doktorum bana koku olursa haber ver demişti. Ben 36. Haftadayım akıntı çok ama kokulu değil
AysEsila Esmmaa ah canım benim paket paket aldım ama kısa geliyor o doluyor , iç çamaşırına yine değiyor ? Sizde de oluyor mu ben mi problemliyim ?
Esmmaa AysEsila bendede oluyor bi giydiğim pant tekrar giyemiyorum kendime de geliyor kokusu ve iç çamaşırına bulaşan yıkanınca geçmiyor da şu son günlerde
gulbanuemre Ayni sorun bendede var kizlar ya gunluk pet koyuyorum cok sk tuvalete cikmama ragmen tuvalete cikana kdr dolmus ve ic camasirimi kirletmis oluo pijamalarima gecio surekli degistirmekten bikiyorum :(
EyluulAsaf Canım dert etme hepimiz aynıyız ben 7 aylık hamileyim ve ben şimdiden her lavaboda iç çamaşırımı değiştiriyorum ve inanılmaz yoğun ve kokulu oluyor bırak eşimi ben bile rahatsız oluyorum duramıyorum hemen değiştiriyorum sıkılma canım :)
AysEsila EyluulAsaf ayyyy aynı ben baZıları akıntının olmasının güzel bişey olduğunu söylüyor ama koku berbat 😓 geçer inşallah Doğumdan sonra ama Doğuma kadar bu kokudan ölmezsem
ELaGenay Kizlar akinti dediginiz ne acaba 🤭 kusura bakmayin bilmedigim icin soruyorum bende 10 haftalik hamileyim bende cok az beyaz bise geliyor camasirima ama doktor dedi iltihap var o yuzden sizde bunu mu kasdediyorsunuz?
AysEsila ELaGenay cok az dediğiniz şey ilerde artıyor canım su gibi pis kokulu beyaz yapışkan gibi de olabiliyor , düşün onun kokusu iç çamaşırından pantolona kadar çıkıveriyor
EyluulAsaf Kızlar cmv(sitamegalovirus) enfeksiyonu diye birşey var bende. Bebeğimde yokmuş tahliller yapıldı da. Akıntıyla ilgisi olmadığını söyledi doktorum. rahimde baskı olduğu için normal dedi
Sevde123 Kızlar akıntı her kadında sürekli olan biseydir ara ara gelmez ki ama kokulu olursa iltihap enfeksiyondan kaynaklıdır ozaman doktora gidin birde molped in gunluk geniş pedleri var taşma bulaşma gibi bi problem yok çok kalında değil. Kotex inde uzun pedleri var orkid çok çok küçük benim çok aşırı akintim olmadigi halde memnun kalmıyordum