DeryaDagKartal Kızlar benm 38 haftada sezryan olacak yalnız genelmi olsam spinalmi çok krarszimm ikiside içinde herkes birseyler söylüyor 😢😢
Elif4334 DeryaDagKartal spinalde kendine daha rahat geliyosum canım korkutmak gibi olmasın ama genel olanlar bağırarak kendine geldi hep yine olsa yine spinal derim hem bebeğini de görürsün ne güzel
Gamze06 DeryaDagKartal doktorlar genelde sipinali tercih ediyor eğer bi engel yoksa. Bende spinal olmuştum
Aldoemr Canım spinal doğum çok güzel ben çok memnun kaldım bebişi görmek koklamak hissetmek öpmek paha biçilemez zaten sancını da çok çekmiyorsun çünkü uyuşuk oluyosun uyuşukluk geçincede ağrın hafiflemiş oluyo rahat ol yani rabbim yardımcın olsun sağlıkla çıkın ikinizde 😊😍
DeryaDagKartal Mhk suyumda azalma vardı canım benim ondan sanrm bide doktruna göre degsyr ablami da 37 de aldlr hiç bi sorun yokken
Mhk DeryaDagKartal benimde yrn kontrolüm var bakalım bende daha erkene çekmesini isteyeceğim bi sorun olmayacaksa ama spinal mi genel mi bende karar veremiyorum 😕
Gamze06 DeryaDagKartal yok hiç heyecan yapacak bi şey olmuyor zaten sersem gibi oluyorsunuz beyin olarak da uyuşmuş gibi
Nilayck DeryaDagKartal bende epidural spinal yaptm ikinci gebeliğimi ve çok rahattım ilk bebeğimi ben gördüm ve babasıda girmişti. Ve doğumdan sonra hiz acı cekmedim 4 saatte bir omzumdaki kablodan uyuşturucu gibi bişi sıktılar
mrvdrmz DeryaDagKartal Ben kimden duyduysam genel anesteziyle olmak daha iyi diyorlar belden iğne olunca felc kalma riski varmış ve hala da bel ağrısı kalıyormuş genel olmak en iyisi 👍
Aydaozk Bir hafta önce spinal sezaryan oldum çok şükür ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaptı ameliyat esnasında anestezi doktoru oyaladı beni meğer hersey oluyo mus bebek cıktıktan sonra narkoz almasın diye uyuttular canın sıkılmasın dikiş esnasında dediler. Çok memnun kaldım ben ama bünye meselesi tabiki
Belissima DeryaDagKartal genel olma. Genelden azda olsa bebekte etkileniyor. Spinal ol. Sıfır acı hemde doğumuna şahitlik et;) uyanma derdinde olmaz. 2-3 saate normale döner bünyen ;)