Iamghs melissannesi 5+3 günlük hamileyim bulantıdan ölücüm sanki sürekli uyumak istyrm canım hiçbirşey cekmiyo doktorum azar azarda olsa kendimi zorlayıp miğdeyi boş bırakmamam gerektiğini söyledi 🥺
Sultannn3327 Evet benim başlamıştı tam bu hafta kabus gibiydi geceleri kalkıp cikariyodum afedersin 4 hafta felan sürdü sonraları azalıyor
melissannesi Sultannn3327 ilaç kullandınmı ben ilk gebeliğimde Zofer mide bulantı kullanmıştım o kdr süper bi ilaçki zararıda olmadı, bundada başlıcam yoksa kabus gibi günler bekliyor😖
melissannesi Iamghs ahhhh bende bende😞 gebeliğim birincidede böyle olmuştu hiç birşey yiyemiyorum sadeca yatmak ve uyumak, üstelik 2 yaşında kızım var ona yemek yaparken ve yedirirken Aman allahım mahvoluyorum Yarın kontrolüm var hemen mide bulantı ilacı isticem
Iamghs melissannesi sizede cok geçmiş olsun ben doktorumu aradım yatış verdi serumlar iyi geliyor suan Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🙏
melissannesi Gamze64 1 hafta önce gitmiştim kese göründü bebekte o kdr minikdiki oluşma aşaması dedi dr. bayram öncesi tekrar gel dedi yarın gidicem bakalım görürüm inş