Zeze2454 EsrSvm kuzum benim çok teşekkür ederim hiç beklemediğim anda geldi mucizem ilk aklımdan geçen sizler ve isteyen herkes oldu Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla sizlere de nasip etsin ❤️
EsrSvm Zeze2454 Amin kuzum benim Allah razı olsun.Duan da bizi de eksit etmediğim için çok teşekkür ederim İnşaallah bizlerede vesile olur kuzum.Adetin geçmişmiydi peki belirtin neydi ☺️
minipanda Zeze2454 benim testte böyle bebetime marka ama bugün laboqyick marka yaptım negatif çıktı bilemedim 🤷♀️ belki bu test daha hassasdır digernden beklemedeyim inşallah ikimizde hamileyizdir
MinnieMouse Zeze2454 kalbim kut kut atti😍 gozun aydin saglikla insallah kavustursun rabbim. Darisi bekleyen, isteyen, hakeden herkese insallah ♥️
Zeze2454 MinnieMouse Benimde benimde ❤️ Çok teşekkür ederim Bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🙏🏻
Zeze2454 EsrSvm her ay kesin hamileyim diye hissettiğim hiçbir belirtim yoktu İnan hatta kesin olmadı bu ay dedim tek göğüslerim biraz hassaslaştı ama onu gebeliğe yormadım adetim yaklaştı ondan dedim 4 gün var adetime kuzum ❤️
Elfravza Zeze2454 ayy gözünaydın canım ya Allah yüzünü görmeyi nasip etsin başkasının görünce kendim kadar seviniyorum bizim 3 sene sonra olmştu kucağna almayı da nasip etsin 😉
Zeze2454 minipanda benim bu test te bebe tıme marka şimdi siz öyle diyince kötü hissettim yanlış mı gösteriyor bu test
minipanda Zeze2454 inan bende kötü oldum inşallah testlerin hassaslıgının farklılıgıındandır dua ediyorum