minikmucizee Merhaba kızlar belki aranızda bilgisi olan vardır şeker yüklemem oldu 50 ml sonuçları 164 çıktı doktorum yüksek olduğunu söyledi tekrar 100 ml 3 saat yükleme istedi sizce yaptırmalımıyım bebeğe zararı olmaz mı
deletedmom28 minikmucizee 50 ml de 140 sanırım ama çok da yüksek değilmiş ben olsam açlık tokluk şekerine baktırırdım tekrar o kadar şeker yükletmeyi göze alamazdım bebeğe de yazık olur bence.
Bisaniye minikmucizee riskli değerde çıktıysa yaptırman yaptırmamandan daha faydalı. Eğer gebelik şekerin varsa bunu doktor kontrolünde öğrenmiş olur ve ona göre diyetini yaparsın ☺️
Eliffff minikmucizee bebeğe zararı olsa zaten doktor istemez canım.adamlar yıllarca okuyorlar onun söylemesinden şüphe duyuyorsun da burdaki insanların yönlendirmesine göre mi yaptıracaksın.
AslzdenSoyda Yaptırma bnce duzenli olarak açlık tokluk şekerine baktır iki kez vucuduna o glikozu yükleme minikmucizee
deletedmom28 Anne karnındaki bebeğin pankreasının henüz şekeri sindirecek kadar gelişmediğini ve bunun da ilerde diyabete yol açabileceğini unutmayın 😪
jrarya minikmucizee yaptırırsam ve yaptırmazsam artısı eksisi ne diye doktorunuzdan detaylı bi açıklama isteyin dilerseniz okulunu okumuşlar burda yaptır demekte ya da yaptırma demekte büyük vebal 🤷🏻♀️