M-r-v onlar bizim gibi bakamiyolar maalesef canim. Her gun ayni seyler konusmaktan artik bazi seyleri es geciyolar. Veya alistiklari icin karsi tarafin ne dusunucegini hesap edemiyolar. Bazi doktorlar var senle birlikte heyecani paylasiyo bazilari da notr. Ben hep diyorum doktorun pozitifine denk gelirsen sanslisin. Konusmasiyla tavriyla insana iyi hissettircek. Bazen bilgiden cok psikolojik kisminin daha onemli oldugunu dusunuyorum. Benim doktorum harika bi doktordu. Son haftalarda sebepsiz gelisim geriligi yasadik, tedbir icin baska doktora gittigimde bana %90 yasar ama olebilir de falan dedi. Dunyam basima yikilmisti. Kendi doktorumdan baskasina gitmedim sonra. O kadar iyi bi insandi ki Allah her zaman isini hayirlars cikarsin, sezaryenle erken dogum yaptim kizim minicik dogdu kuvozde bile kalmadi. 37.haftada gelisim 34 de durdugu icin erken dogdu kizim. Her goren doktor masallah dedi. 2220 gr 47 cm dogdu dogumdan sonra 1900 e kadar dustu. Ama kuvozde hic kalmadi. Bunun tek sebebinin dua ve pozitif yaklasim oldugunu dusunuyorum. Taktir Allahtan tabi ki. Ama hamilelik zaten hassas bi donem. Guzel seyler dusun sakin ol sabirli ol dua ederken bile hep iyiyi soyleyerek et.