M-r-v 1mervedir benim bu 3 gebeliğin ilk oğlum 4 yaşında 2 çişi düşük oldu. Ters rahim hiç duymadim bisey demediler şuana kadar ama. Onun teşhisini nasıl yapiyorlar
1mervedir M-r-v ya benim de iki kimyasal gebelik oldu dört farklı doktor değiştirdim karnımdan bakıp göremeyince dedi ki ters rahimsinnondan görmekte zorlanıyoruz alttan daha net görünür acaba sneinki de mi öyle dedim
Arydr123 Bende 6+2 de karından bebeği göremedim ve kalbini duyamadım alttan baktırmak istedim. Hem bebeği hem kalbini duydum şükür. Bence alttan baktır hem daha net hem için rahat eder
M-r-v NurCeren00 amin canım insaallah ama ben bir doğum yaptım o zaman hersey normaldi yani karından hep goruntulediler. Öyle bisey olsa o zaman farkedilirdi herhalde
NurCeren00 M-r-v doktorum karından görünmesi için beta hcg nin 3000in üzerinde olması gerek demişti ilk başta. Çok küçükken görünmeyebilir canım içini ferah tut. Vajinal görünmeseydi o zaman bile korkmana gerek yok daha çok başı çünkü ama görünmüş. Gerçekten nasıl göründüğü önemli değil ❤️
M-r-v Ebru_d evet kadın dogumcuydu canım. Şuan tam kapanma var ya hasta geliyor diye canları sıkılıyor. Ebelerin de doktorun da canları şıkkını belliydi yani herkesi baştan savip gönderme pesindelerdi
Ebru_d M-r-v ayıp ya can var burada saplık var, yazıklar olsun. Sen hiç sıkma canını bazı insanlarda karından görünmüyor
M-r-v balbocegim27 yaaa insaallah benimde normaldir tam kapanma da olunca randevu yok işte randevu alıncaya kadar kafam da sorularla kendimi bunaltacam biliyorum. Ama yine de sizler içimi rahatlattıniz çok teşekkür ederim❤️
M-r-v NurCeren00 evet ben 5 artı 4 günlüğüm. Araştırdım biraz karından ultrasonla 6000 kusurler e kadar görünmemesi normalmiş. Vajinal ultrasonla 1 500 den sonra görünüyor us. Kanda 2 katı artış olmazmış. Benim artış ta normal Benim vajinal ultrasonla görünmüş olmasına rağmen dış gebelik teşhisi nasip kiyabiluyor anlamıyorum
M-r-v Serpilbb yaaa. Bu doktorlar niye böyle. İşlerini hakkıyla yapmıyorlar. 8nsanlarin psikolojisinin ne duruma geleceğini düşünmeden acımasızca yorum yapıyorlar.
Haticeiqra M-r-v 5 haftalık hamileyken devlet Hastanesi’ne gitmiştim bana şey dedi kese var ama bebek yok dedi . İnsan korkuyo 7 haftalık oldu özele gittim hem kalp atışını dinledik hem keseyi gördük . Bazı cihazlar tam olarak göstermeyebilir . Bir tane doktora gidip kalmayın birkaç doktor daha görsün en azından için ferahlasin . Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin 🌺
Nurunannesiii12 M-r-v evet benimde alttan bakıldı kese sonraki hafta yine alttan baktı bebeği gördü.sonrski haftada kalp atışı yine alttan yani karından göremedik gayet doğal böyle olmasi
M-r-v Nurunannesiii12 ve bu doktor bunun normal olabileceğini bilmesine rağmen bugün bana böyle yapması Allah a havale ediyorum
ysmn_kck17 M-r-v Aynısı başıma geldi hatta benim ki direk kürtaj dedi . Zaten doktorun bilmiyorum polikinlige görün demesinde var birşey. Tek doktorda kalma benim 5000 lerdeyken kesemi zor gördü . Suann 31 haftalık olduk ☺️
M-r-v ysmn_kck17 oh maşallah❤️ Rabbım bana da nasip etsin 8nsaallah 🌼bakalım kapanma bi bitsin de iyi bi doktora gitmeyi düşünüyorum. Özele. En azından para veriyoruz ama çok da güzel ilgileniyorlar. Devlet hastanesine para vermiyoruz da ne oluyor. Tabi ki iyileri de var ama işte denk gelecekte bulacan da falan
Menekseyorulmaz M-r-v gorunmeyebilir sakın endişelenmeyin kendinizi sitrese sokmayın benim 10755le görmedi hiç bişey kanda çıktı ve varmış dedi 🤍😍🌺
M-r-v 1mervedir ha yok canım dediğim gibi bir doğum yaptım öyle bisey olmuş olsaydı daha önce söylerlerdi herhalde bilmiyorum ki
NurCeren00 M-r-v kese göründükten sonra dış gebelik diye bir ihtimal kesinlikle kalmıyor canım. Herkes doktor olmamalı. Sana umursamaz bir doktor denk gelmiş. Psikolojiden hiç anlamıyorlar 😡
Knkhbb M-r-v hiç üzülmeyin gerçekten zamana bırakın sürekli doktora gitmeyin özellikle devlet hastanelerinde direk en kötüsü deniliyo çok ağladım o zaman hiç unutmam o yüzden bu tarz yazanlara sürekli cevp veriyorum formda sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza☺️
M-r-v Knkhbb aynen kesinlikle katılıyorum. Bakalım bi iki hafta bekleyim araştırma yapıp iyi bi doktora gideyim adam akıllı açıklama yapabilecek. Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaallah 🤗 işte damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler Rabbım hayırlı insanlarla karşılaştırsın 😊🧡
Serpilbb M-r-v inanki haklısın bu tür doktorlara gıcığım hamile bi insan zaten her ihtimali düşünüp kafayı yiyor bide bunlar üstüne tuz biber oluyor. Korkma Allahın izniyle nirşey olmaz. Kesenin görünmesiyle beta değerinin ilgisi yok
balbocegim27 M-r-v benim biraz da kilodan görünmemişti sanırım karin da yağlanmam olduğu için 86 kg la hamile kaldım
Nurunannesiii12 M-r-v doktorum keseyi görene kadar kan tahlili istedi özele gittim bu yuz den önceden devlette sorunlar yaşadım ölümden döndüm.atlattim şükür Keseyi görünce fis gebelik suphesi kalmadı artık sıra bebek ve kalp atışında demişti. Diş gebelik olur diye kan değer artışı ve keseyi görene kadar sizi sıkı takip etmek isterler korkutmuş olabilir fazla takılmayın her doktor söyler böyle.
Lavininannesi1 M-r-v Canım benim de ilk haftalar karından görünmedi aynı şeyi soylediler alttan bakınca gördü doktor,kalp atışını da duyamadi ultrasonda yine alttan bakılınca kalp atışı varmış dendi çok şükür şuan 28 haftanın icindeyiz sende içini ferah tut 🙏🌸
M-r-v Lavininannesi1 8nsaallah canım ya Vala buradaki mesajları okudukça moralim düzeldi umut oldu bana da 🌼🤗