BusraGurdag Merhaba hanımlar, emzik tercihiniz hangi marka oldu? Ben Mam emzik düşünüyorum, tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim☺️
Beyzan BusraGurdag İlk ogluma verdim bu sefer vermeyeceğim ama nuk markayı tavsiye ederim hem fiyat olarak çok pahalı değil hem de e bebekte ya da her internet sitesinde var.
BegumIscanTunc BusraGurdag Philips avent ultra Air ve Bibs aldım çünkü nerede görsem hep tavsiye edildi birde bime gelen emzikten almıştım hangisini tutarsa diye bakalım artık hangisini emerse
Beyzan plakayerli oğlumun gaz sancısı vardı iyi gelir dediler aldım hiç bir faydası olmadı. Emzik sürekli dezenfekte edilmesi gereken temiz tutulması gereken ve düzenli aralıklarla yenisi alınmasi gereken bir şey. Bir de ben kendi bırakır sanıyordum 2 yaşına geldi bırakmadı. Ve artık dis yapısını bozacak. Yani ben verdim de şuna faydasi oldu diyecek bir şeyini görmedim o nedenle verme gereği duymuyorum. Ama tercih meselesi emzik markası soran annenin paylaşıminin altında emzik kötülemis gibi oldum ama siz sorunca paylaşmak istedim 🙂
plakayerli Beyzan hımm ben de aldım ama hemen vermeyeyim madem çok ağlarsa tok olduğu halde uyumazsa veririm diye düşünüyorum. Yanıtınız için teşekkürler ne kadar çok tecrübe o kadar iyi :)
hanimhanimcik bende bibs tercih ettim annenin göğüs ucu şeklinde yazıyordu üstünde çok hoşuma gitti🤣🥰