yamacinannesii Kızlar günaydın 13+4 olduk bugün ama benim karnım acıyo kasıklarıma doğru göbek deliğimin 4er parmak yanı gibi yanma gibi böyle değişik bişey hafif ağrım da var sizce neden olabilir rahim büyüdüğü için mi böyle oluyo
HilalYlmz yamacinannesii o hafta da benimde öyleydi içim acıyor gibi yırtılıyor içimde bişeyler geriliyo gibi anlatılmıcak gibi bişey 😂 ama bi haftaya geçti
Siibeell yamacinannesii ay benimde öyleydi canım çok yanıyodu resmen, gaz sıkışmasıda olabilir demişti doltorum benimki gazdan dolayı olmuştu gerçektende
yamacinannesii HilalYlmz evet gerçekten anlatılcak gibi bişey değil resmen canım acıyo ama tarif edemiyorum 😂😂
yamacinannesii Merve-1109 bende öyle tahmin ettim ama acıyo yani baya baya dedim yaşayan illa ki vardır
Linaasel yamacinannesii iki gündür aynısını yaşıyorum bende endişeleniyorum rahatladım smdi yorumları gorunce
yamacinannesii Siibeell benim de gaz oluyo bazen ama hiç kabızlık yaşamadım daha belki o yüzdendir benim de canım yanıto çünkü genelde ayaktayken acı daha fazla oluyo sanki
yamacinannesii Linaasel evet burdan tecrübeleri paylaşmak gerçekten iyi oluyor insan ister istemez kafasına takıyo çünkü