3MelekAnnesi3 Sumeyyyyeee güzel isim ama asel artık o kadar cok varki herhalde 2020 ve sonrası cocuklar ilerde aynı sınıfta toplanınca cogu asel olcka gibime geliyor 😂😂
Mavi34 Sumeyyyyeee ikiside çok guzel ama beraber söylenmesi zor gibi genelde birini söyler insanlar bence
Sumeyyyyeee 3MelekAnnesi3 Gerçekten mi benim çevremde ben hiç duymadım canım🙈 byzza16 Benim içime pek sinmedi ama babası çok istiyor kırmak istemiyorum 😊
Sumeyyyyeee Mavi34 Bana da öyle geliyor canım benim pek içime sinmedi ama eşim çok istiyor tek asel nasıl olur 😊
3MelekAnnesi3 Sumeyyyyeee ahah dogrudur cnm ben isimli hastane cıkısı vs bakıyorum o kadar cok asel ismi görüyorum ki ve cevrem de de 2 3 arkadas koydu fazlaca gördüm o yüzden dedim
Sumeyyyyeee 3MelekAnnesi3 Doğrudur canım bende o zıbınlar da gördüm evet ama çevrem de hiç yok aksine istediğim isimleri herkes koymuş isim seçmek daha zorlaştı 😏 eşimi de kırmak istemiyorum çok hevesli 😃
3MelekAnnesi3 Minnosannem12 ben taa ogluma hamileykenden beri duyuyorum 2020 mart dogumu 2019 dan beri kızlar genel olarak asel oluyor 😊