Meliiil23 Kizlar meraba biz ogluşumla 16+1 günlüğüz hareketlerini daha hissedemedim doktorum yaklaşık bir aya kadar hissedersin dediler siz ne zaman hissettiniz 🌸🥰
Liyaa Meliiil23 ahahah😍 bende hiç hissetmiorm cnm hatta 14.15. Haftalarda hissedenler o okuyunca şok oluyordm. Anneler gününden bir gün önce hissetmeye basladm bende elhamdülillah 😍ama böyle henüz küçük küçük.
depsizoo Meliiil23 Hissedince korkma ama 🤣 ben korkmuştum şimdi tekme atsa diye bekliyorum ama gene sıçradığım zamanlar oluyo😁
Krizantem_ Meliiil23 Ben 45le hamile kalmıştım gobeginiz de yağ varsa hissetmeniz gecikebilir ama ilk hamilelikte normalde 20yi buluyormus
depsizoo Meliiil23 Eşim yanımdaydı ilk tekme attında sızlama gibi bişey 😁 ama değişik bişey görürsün zaten
Meliiil23 Krizantem_ inşallah erken hissederim ya o kadar beklemem şimdi kaç haftalık hamilesin kaç kilo aldın 🤭
Meliiil23 Duyghu valla bende sabırsızlıkla bekliyorum artık heran elim karnimda ha hissettim hissedicem diye valla 😂
miniksevdamm Meliiil23 17 de hissettim çok hafif sonra başka olmadı doktor 20-22 de net hissedersin dedi 🤩