hvvayldz27 Doğuma doktor girmesi zorunlu mu yoksa ebeler mi yaptırıyor eskisi gibi bilgisi olan var mı kızlar
3MelekAnnesi3 hvvayldz27 normal olursa doktor doktora pek gerek olmuyor ebeler hallediyor ama sezeryana kesin doktor giriyor
Mom080 hvvayldz27 özelde tabiki doktor yaptırıyor. Devlette ebeler daha on plandaymış diye okudum burada
ysfali06 hvvayldz27 özel hastanede her türlü doktor oluyor aynı zamanda ebe de oluyır ama devlet hastanesinde normal doğuma doktor gelmiyormuş sadece sezeryana geliyormuş.
hvvayldz27 3MelekAnnesi3 iki doğum yaptım birisinde doktor girdi birisinde girmedi bunda da acayip korkum var
Mrvweeeeee hvvayldz27 onlar artk alismis merak etme doktor gbi dogum yaptriolar bsey oldugunda zaten doktor mudahile edio
3MelekAnnesi3 hvvayldz27 korkma cnm normalde zaten ebeler bile pek mudahale edemiyor ters durum olmadıgı sürece iş bebek ve annede bitiyor
hvvayldz27 ysfali06 anladım cnm sağol bakalım daha çok yolumuz var ama merak bırakmıyor insanın peşini nasıl olacak ne olack diye
Helin21 Benim gittiğim hastanede isteğe kalmış ben doktor istemiycem işin ehli ebe zaten, Allah korusun herhangi bir problem olursa doktoru çağırıyorlarmış müdahale için