sena-c Merhaba. Ben adet ağrısı çektim kasık ağırlarım çok fazla oldu, bugün adet oldum, yarın olacağım derken olmadım. Ama hiç gebelik aklıma gelmedi bir belirtim yoktu çünkü. İnşallah siz de olmazsınız hayırlısıyla. 🌹
Btl_ulusal EsrSvm normal şekilde hamile kaldım ama adet ağrıları bende de vardı ara sıra hala daha oluyor inşallah hamilesindir 😊
greybrde EsrSvm adette belim karnım ağrırdı hep gebelikte kasıklarım ağrıdı adet olmadan göğüslerim ağrırdı ama gebelikte göğüs damarlarım aşırı belirginleşti vede çok ağrıdı farklıydı benim yani
EsrSvm greybrde Benim şuan herşey adet belirtisi gibi canım.Sadece göğüs uçlarım çok ama çok hassas.İnşaallah olmuştur benimde 🤲🏻
gencanneyim EsrSvm Merhaba öncelikle umarım her şey gönlünüzce olur. Benim adet olma tarihime yakın bel ağrım,kasık ve karın ağrım başladı. Adetim yakın diye düşündüm. Ancak bir ara göğüs ağrım oldu. İçime kurt düştü , adetim de gecikince test yaptım ve pozitif :)
EsrSvm gencanneyim Yaa ne güzel ☺️ Çok teşekkür ederim canım benim.Bu ay adetim evlilik yıldönümümüze geliyor.Ondan mı bilmiyorum çok heveslendim bu ay.21 aydır bugünü bekliyorum.4 tane yumurtam oldu Klomenle çok umutluyum inşaallah Rabbim banada nasip eder anne olmayı 🤲🏻❤️
Melike3535 EsrSvm ben adetim 3 4 gün kala çok ağrım oldu agladm hep geldi gelcek diye baktm hep adetim 1 gün geçti kan verdim hemen suan 10 haftalik hamileyim 😊
EsrSvm Melike3535 Oy maşallah gözünüzaydın çok ama çok sevindim ❤️🤲🏻 Allah’ım bana da nasip olur mu acaba İnşaallah bende alırım o güzel haberi.Nasip olurda adetim geçikirse bende öyle test yapıcam canım.İnşaallah bende şuan hamileyimdir🤲🏻❤️
Elifvolkan2202 EsrSvm bende klomen kullandım doktor 10 gün sonra gel dedi giddk çatlamamış dedi 10 gün sonra tekrar gel aksilik çıktı gidemedik sonra baya geçti adet günüm geldi 1 hafta adet sancısı çekiyordum tetikte geziyordum pedle hiç aklımınnucundan geçmezdi tutacağı ki doktor en son gittiğimizde yumurtaların tembel demişti ama çok şükür olmuş me olur ne olmaz diye test çubuğu aldım ve sonuç pozitif 🥰 Allah isteyen herkese versin tez vakitte bize de sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin 🤲🤲
Asil28 EsrSvm göğüslerimde 10 gün öncesinden ağrı başladı. Bel ve kasık ağrılarım vardı. Midem bulanıyordu ama kusmuyordum. İnşallah hamilesindir Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏