Arkadaslar bu haftalarda sezeryan olup bebegi kuveze giren var mi biliyorum o tamamen bebekle alakali bi durum ama insan icini rahatlatmak istiyor.erken dogum riskim var ilk gebeligimde 34te suyum geldi 35 te normal dogum yaptim bebegim kuveze girmemisti okadr guzel bisey ki bebeginin yaninda olmasi Allahim kimseyi evladindan ayirmasin.simdi 33 haftalik hamileyim yine herhal hersey olabilir diyor doktorum.ve bebek makat gelis donmuyor Alani dar oldugu icin mecbur sezeryan olacam ama doktorum sezeryan da. Bebegin kuveze girme ihtimalinin cok yuksek oldugunu soyledi cigerlrrindeki suyu bosaltamiyomus sezeryanda ama normalde bosaltiyormus.en az 36 yi gormem lazim dedi ciger gelistirici istiyorum bi semtom olmadan yapmak dogru degil bebekleri kasiyor o tur ilaclar anne karninda dedi o yuzden bi sey olmasini bekliyoz ama ilacin da etki etme suresi 48 saat dogum 48 saatten once gercklesirse bebegim kuveze girerse diye cok korkuyorum.Bu koranali gunlerde enfeksiyon kapip bisey olirsa diye bana akil verirmisiniz.