Yoncaglseven Çatlak kremine hangi ayda başladınız? Çevremden edindiğim bilgiye dayalı 3 ile 4 arası başlamak erken Önlem oluyormuş.
Annesininkuzusu01 Yoncaglseven Merhaba 7. haftadan itibaren kullanıyorum ilk aylardan kullanmaya başlamak gerekiyormuş çatlamaması için
Mervehtp81 Yoncaglseven inanki o bünyeden bünyeye değişiyor catlamicak insan çatlamıyor istersen milyarlık krem sür caylicagin varsa catliyorsun tamamen vücut yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben duştan sonra sadece bebek yağı sürüyorum o kadar catlarsamda pekte umrumda olmas açıkçası çünkü can taşıyoruz içerde olacak o kadar yapcak bisi yok
Dilara_guess Yoncaglseven ben 3. Ayda başladım canım lierac kullanıyorum 35 haftalık olduk hala çatlamadım inşallah böyle de devam eder🙏🏻🙈 ama bol bol su içmelisin çünkü vücut kurudukça da çatlıyormuş
Mom789 Aynen genetik deniyor ya valla ben aldım o kadar para verip haftada bir aklıma geliyor anca sürüyorum 1 ay sonra dogurcam çatlama olmadi bu saatten sonrada sürsem nolcak aman diyorum kalıyor 😂 üşengeçlik seviyem saolsun yani sürersin catlar süremezsin çatlamak hic belli olmaz 😂