KutsalAnnelik Deryayurt Pompayla sağıyorum canım azar azar geliyor nasıl diyeyim bir günde toplam yarım çay bardağı kadar felan
Ozgecomelek KutsalAnnelik canım stres yapma üzülme ağlama sakın dut kurusu mutlaka tuket benim kuzenim in bir hafra gelmemişti ananem dut kurusu biraz su kaynatin suyunu için kendisini yiyin dedi hemen geldi sütu bulabilirsen mutlka dene eds sistemi de çok işe yariyor onuda kullanabilirsin
Gunel99 KutsalAnnelik benmde yoxdu canm gec gelme oluyor ben humananın anne cayını ıcdm hurma falan yedım bıde su övmek arttırıyor
Ozgecomelek KutsalAnnelik eds sistemi biberona özel bı hortum tarzı bişey var biberonun içine koyuyosun diğer içini meme ucuna yapıştırıyisun bebek gögusu emiyor hem meme uyarılıyor süt geliyor hem bebeğin karnı duyuyor hem emmiş oluyie hem sütünüz geliyor sütun gelemesi ve artması için emmesi çok önemli dut kurusu mutlkaa deneyin benim ameliyat sonrası sütum kesildi dut kurusuyla geri feldi bulamazsaniz bana yazın size bı sekilde gönderim burdan 💜
KutsalAnnelik Gunel99 Peki canım süt geldiğinde bebeği nasıl alıştırdın gelene kadar muhtemelen mama verdin sonrası nasıl tuttu memeyi
Aysunduruu KutsalAnnelik genelde orda uyur csnim ama sen sürekli emzir derim bebiş elbet emecek ama ek gıda vermemen lazım yoksa onu ister seni zorlar canim benimkilerde öyleydi ordan tecrübeliyim yani
KutsalAnnelik Aysunduruu Memeye tutunca kızarana kadar ağlıyor emmiyor belki kuvvetli çekse süt gelecek ama hiç yanaşmıyor bile
Gunel99 KutsalAnnelik benm ıcınde zor halada zor 9 gun oldu sezeryen olalı sütüm gelıyor ama bebek tutunca cok acıyor acısada ses etmıyom meme yıyo ama doymuyo mamada verıyorum ıkısınıde vermeye calısıyorum bı sekılde
Melekyilldiz KutsalAnnelik canım üzülme lütfen bak her türlü etkileniyorsun. Bebeğinle bol temas kur suyu bol iç teyzeme çayı iç etkisi olur mutlaka bir de üzülme
KutsalAnnelik Gunel99 Benim bir tutsa emse nasıl mutlu olacam ama tiksiniyor sanki ağzından atıyor süt zaten çok az geliyor kuvvetli çekmezse ağzına gitmez ne yapacam bende bilmiyorum İnan biberon kullanmak istemiyorum ama kaşıkla mamayı yedirmek iki saat sürüyor
Yldzkb Gunel99 süt gelmemesi sezeryan ile alakalı olmuyor pek kendini suçlu hissetme, sen su iç ve uyu bol bol masaj yap kanallar açılır, acıyorsada gümüş kapak kullan
KutsalAnnelik Ozgecomelek Bu Sistemi deneyeceğim ilk kez duydum aparat felan nasıl oluyorsa alıp yapmak istiyorum. Dut kurusu var canım çok teşekkür ederim onada dün başladım sen yazınca
eko1618 KutsalAnnelik şu an aynı durumdayız sanırım bugun 4. Günüm ilk kez mememi çekti 3 gündür kafayı kaldırıyor almamak için , bugun alması için biberonu mememe damlatarak vermeye alıştım aldı devamı gelir umarım☹️
Ozgecomelek KutsalAnnelik Instagrama besikbebee diye yazın ordaki bayan hemşire ve emzirme uzmanı o sık sık paylasiyor ordan alma sansinizda var ücretsiz bilgilendirmede yapıyor emzirme konusunda yada Google da bakabilirsiniz inşallah sütünüz hemen gelir bol olur 🤲💜