Aysedemir43 KutsalAnnelik rezene çayı tüket günde 2 3 fincan. Ve sütünü sağ. Elinle sıkman için süt sağma aparatı var onlardan kullan ki gelsin sütün. Sen stres yapma dua et.
Birkiz KutsalAnnelik benımde öyleydi 3 gün geldi cok ağladım bende ama inan ki öyle değil o bağ kuruluyor o süt gelıyor sende üzüldüğünle kalıyorsun sütün gelecek merak etme. Hem suan kı fıkrım gelmese bıle ne olacakkı herkes emzırmek zorunda dıye bi kaide mi var. Humana çay falan içmiştim bende
Hsbsk KutsalAnnelik tatlim öncelikle sutun yok degil sütün henüz gelmedi.. bebeğinle bag kurmak için göğsüne yasla eline dokun . Gelir elbet sutun bol su iç
Hacer26 Sezaryen ile de doğsa, normalde doğsa sütün gelir zamanla, stres yapma. Once bi kendin toparlan biraz, hayirlisiyla o ac kalmaz merak etme.Mama ile beslense de Allahin izniyle büyüyecek, sütle de. Sen stres yapma üzülme.
KutsalAnnelik Aysedemir43 Rezene tüketiyorum sağma makineside var sağmaya çalışıyorum ama birşey gelmiyor
Hossada Bebeğini göğsüne yatır göğsün açık olsun bebek de çıplak. Bol bol bebekle ten teması bağ kurmanı sağlar. Mamasını da bile bu şekilde ver. Her fırsatta göğsüne sıcak masaj uygula. Süt gelmese de emzir devamlı. Bol su tüket meyve ye. Sulu şeyler ye. Bi de kafana takma sütüm yok diye. Stres sütun gelmesini geciktirir. Öyle ya da böyle sütün gelecek merak etme. Sadece stresten uzak dur ve dediklerimi yap. Bir süre mama ile doyuyor çocuk onu düşünme. Sen Bebeğinle ’ten temasını bol bol kur. Illa emzirmekle kurulmuyor bağ bu şekilde düşünüp üzülme.
KutsalAnnelik Birkiz Banada doktor bir takviye vitamin önerdi bugün alacağım umarım işe yarar. Elimden geldiğince tenime değmesini sağlıyorum ama ağrılarım yüzünden çok ilgilenemiyorum
Nessliihhaann Şöyle düşün arkadaşım, sen süt tozusun ve ne kadar çok süt istiyorsan o kadar su katarsın içine ki çoğalsın diye. O yüzden bol bol su içmelisin. Sütün olmasa bile bebekle ten teması kur. Ayrıca meme masajı yap sıcak kompres yap ki süt kanalların gevşesin. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olması dileğiyle 💜
KutsalAnnelik Nessliihhaann Allah razı olsun canım sağol. Ağrılarım yüzünden zaten çok ilgilenemiyorum su içmeye çalışıyorum beni tanımayacak alışmayacak diye çok korkuyorum
Simsek9292 KutsalAnnelik canım emzirmek ten pes etme benimde çok azdı ama hep emzirdim mama takviyesi yaptım sarılık olmasın diye pes etmedim su hoşaf yeşillik yedim sıcak duş masaj bir aya anca normale döndü benim mamayı bıraktım günde bir kere veriyordum bence kötü bişey değil mama hiç anne sütü alamayan bebekler var moral başta stres yapma
esraozbl KutsalAnnelik oo daha yeni gelir hiç merak etme duştan sonra akıp gidiyor benimde öyle oldu cumartesi oldum ptesi falan geldi
tugce_25 KutsalAnnelik bnde sezeryan olmuştum bebeğimi doyuramadığım için aģlıyordu mamayla besledim 3 gun eve çiktım 3. Gün sütüm geldi.
RuveydaYasin KutsalAnnelik bende sezaryen oldum ilk 2 3 gün gelmiyor benim bebeğim memeyi kabul etmiyor ama ben sağıyorum sütümü öyle veriyorum ve rezene çayı içiyorum bol bol
MerveSglk95 KutsalAnnelik humana emziren anne çayı var ondan iç bol bol gelir bende sezeryan doğum yaptım geldi yani süt gelir sıcak duş al bide o da iyi geliyo
Birgul KutsalAnnelik bende geçen Pazartesi oldum hiç yoktu benimde göğsümü alıyodu ama boş olduğu için bırakıyodu. Ama vazgeçmedim uğraştım sağolsun hemşirelerle beraber çektikçe çektikçe geldi eve gelip sıcak duş komposto tatlı yeşillik derken şimdi çoğalıyo şükür mama takviyesi de yapıyorum az az sarılık için. Sezaryen de zaten 3 güne anca geliyor diyolar moralinizi bozmayın gelir inşallah beslersiniz miniği☺️
Tugceakdgn Birgul benim bebeğim de meme almıyor memeyi ağzına götürünce nasıl ağlıyor nasıl kızarana kadar tutmuyor bi türlü bakmak lazım afaba
KutsalAnnelik Birgul Benim hiç tutmuyor memeyi kaşıkla mama veriyoruz sadece inşallah düzelir bir an önce