Seydaisik Ağustosta 1 yıllık evli olacağız. Bebek düşünüyoruz ama olmuyor.. Acaba yanlış bişey mi yapıyoruz? Anneme sormaya çekiniyorum biraz uzaktır o konulara, ablam falan da yok, sizlerden bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim, Allah razı olsun💜
Rusen96 Seydaisik canim adet gördükten sonra yumurtlama tarihini hesapla tam o günü degerlendirin. Biraz açık konusayim bari o yumurtlama gününde ilişkiye girdiginizde en iyi pozisyon senin altta sırt üstü uzanir pozisyonda ve esinin üstünde olmasi daha etkili olur. Birde iliskiye girdiginiz esnada altina yastik al ki vajinan biraz daha yukari dogru olsun. Esin bittikten sonra hemen kalkma en 10-15 dakika altinda yastık dursun o şekilde bekle birde hemen idrarini yapmaki iyice yukari gidebilsin. En etkili yöntem bu
Nurane884 Seydaisik merhaba canim canini sıkma insallah olur yakin zamanda adet doneminin 12ci -20 ci gunune kadar her gun iliskide ol ve yatakdan capuk kalkma 15 dakika uzan boyle dene bende bilmiyordum boyle seyleri kac gunden bir regl oluyosun ?
BirTEK Seydaisik Canım benim Rabbim tez zamanda kucağınız doldursun inşallah 🤲🏻 Benim sana tavsiyem ilikiden sonra yataktan hemen kalkma bi 20 25 dakika yat ve folikasit kullan ben gebyyfol kullandım ikinci ay hamileydim bende senin gibi ağustosta evlendim 2 ayda bi adet oluyodum hatta dahada fazla doktor bişey olmadığını söyledi hormon testlerinede baktır baktırmadıysan adetin 3 veya 5. günü bakılıyo ama folikasit kesinlikle kullan
Ummyahya İlk önce tevekkül edin.. Sonra eğer tıpbı bir nedeni yoksa geleneksel tıp’ın önerilerine bakmanızı tavsiye ederim.
Seydaisik Ummyahya Çok teşekkür ederim herşey Allahtan❤️ Alan da o verende Rabbim isteyen herkese nasip etsin 💙💙
Seydaisik Yanki Evet gittim yumurtalıklarıma baktı iyi güzel dedi. 2 ayda bir regl oluyordum onun için adet düzenleyici verdi onu kullanıyorum hastalanınca bir daha gideceğim 😞
Aysobaciniz Adet bitiminden sonra 14 gün bir gün değil birgün ilişkiye girmek gerekiyor bizim öyle olmuştu ilişkiden sonra hemen kalkmayın birde benim tecrübelerim bunlar 🙈 burada birde en sağlıklı ovilasyon diyorlar ama hakkında pek bir bilgim yok
Rusen96 Seydaisik rica ederim. Bu arada hamile kalmayi düşünüyorsan doktor tavsiyesiyle folik asit kullanmaya baslayin onunda yarari cok olur. Bende hamile kalmak istedigim zaman doktora gidip danismistim egerki hamilelik düşünüyorsan folik asite başla demisti folik asit icmeye basladim 1 ay kullandim daha sonra korunmayi birakti o ay hamile kaldim. Insallah sizde öyle olursunuz
Yanki Seydaisik başlayabilirsiniz. Gebe kalmadan önce bebek sağlığı icin 3 ay öncesinden başlanmasını öneriyor doktorlar
Fatili Seydaisik kullanmanizda sıkıntı yok hamile kalmak isteyen her kadın kullanabilir ben 3 ay öncesinden başladım kullanmaya sonra hamile kaldım çok şükür Rabbim en kısa zaman da isteyen herkese içi sure de sana nasip etsin canım 🙏🏻
Seydaisik Rusen96 Amin inşallah. O zaman hemen başlayayım. Yardımcı olduğunuz için teşkkür ederim. Allah razı olsun🥰❤️
Yanki Seydaisik doktorunuza da danışırsınız tabii.. durumunuz müsait ise inofolic combi alabilirsiniz değilse folbiol vs de var. İnşallah güzel haberleriniz alırız 🥰
Seydaisik Yanki Amin inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin benimle beraber..😍 güzel haberi tez zamanda veririm inşallah ❤️
Nurane884 Seydaisik Seydaisik rica ederim soyledigim gibi reglinin 12-13 hununden 20ci gunune kadar iliskide ol uzanikli kal kalkip hemen yikanma bekle hayirli haberlerini aliriz insAllah