Birtane2307 251017 vajinam ve makatima dogru sancilar geliyor agriyor ozellikle yataktan cikarken filan zorlaniyorum
Demetslt 251017 o haftadayken aynısı bende de vardı sızlıyordu vajinam ama geçti cok ayakta kalmamaya özen göster
251017 Mls_mls02 artık yürümekte bile zorlanıyorum bu agrı yüzünden bi cözüm de bulamadım çok kötü bi durum
251017 Mls_mls02 çok zor bi durum yaklaşık 1 haftadır yürümekte bile zorlanıyorum erkek bebek bide çok hareketli
Momandbabyy Birtane2307 merhaba 28 haftalığız biz de. o şekilde sancılarım oluyor. Kontrolüm haftaya doktora soramadım. Sizin bi bilginiz var mı? İlk gebeliğim bazen korkmuyor değilim.🤦🏻♀️
Mls_mls02 251017 maşallah 🧿 benimde kız ama hareketli. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım sonu çok güzel inşallah 🙏🏻 🥲
Armindia 251017 Benimki de erkek bebek ama hiç o kadar hareketli değil 🤔 29+6 yim hiç acıtacak bi hareketini hissetmediğim hep mini pıtı pıtılar cinsiyetle ilgisi yok onun bence
251017 Demetslt sadece iki bacak aramda çok ağrım var rahimdede sanki böyle yük gibi bi agrı oluyor aslında ayakta pek durmuyorum ama catılarım dar olabilir mi
korkmazkubra 251017 bende 29 +1 oldum.canim aynı durum bendede var yatakta dönerken ayaklarımı kendime çekerken çok ağrı oluyor erkek bebek daha hareketli oluyor kızima göre oğlum daha hareketli bir çare varsa ise bende burda bekliyorum.
Cigdm korkmazkubra doktor kontrolde bişey diyormu bu ağrılar için erken doğum falan değildir degilmi çünkü bu tarif ettiğin gibi bendede bazen gece yatakta dönerken bile ağrıyor uyanıyorum
Uykucu2307 251017 bende aynı şekilde 27+5 haftalığım ve bikac haftadır böle ağrım oluyor. Erkek bebek ondan mı acaba. Kızlar ağrı geçirmek için neler yapıyorsunuz dayanılmaz oluyor
Nurayademir Ben de 29.haftamdayım bu aralar bnm de vajina kasık alt tarafımda ara araa oluyor ama İNŞALLAH gecıcek bnm kız da MAŞALLAH hareketli vuruyor ☺️😂🤲🏻
E-Y 251017 29+2 olduk bizde yaklaşık 1 aydir çekiyorum o ağrıyı. Yatakta sağa sola dönemez oldum. Birde bugün karın ağrısı eklendi üstüne. Ay ben doğuramayacağım sanırım 😔
Birtane2307 Momandbabyy valla benimde 17 mayista kontrolum var bence sorun yoktur bebek buyudukce asagiya baskı olmasi normal
Birtane2307 Momandbabyy bir de sanki bazen bebek hickirir gibi yada minik tekmeler atar gibi oluyor vajinaya dogru yani rahatsiz edici
korkmazkubra Cigdm valla canım yarın için randevu aldım gidince sorucam Ne derse inşallah unutmazsam buraya yazarım
Mrc34 251017 bir ara benim de öyle olmuştu yatarken dönerken yürürken zorlanıyordum. Doktorum 2 gün bol istiraha6ve bol su demişti geçti sonradan. Belki yardımcı olur size de geçmiş olsun