Beser93 Yaklasik 2 haftadir asiri yuruyorum.her gun 9 kat merdiven inip cikiyorum.hurma yiyorum tarcinli su denedim.temizlik yapiyorum halı bile sildim tuvaletleri mutfağı dip köşe yikadim egildim kalktim.squat yaptim.her gun sicak sularda oturdum bekledim.az once hastaneden geldim ne bir gram açılma ne bir sancı var hicbisey yok.tarlada bile calisirim o derece iyiyim yani.beklemekten baska bisey kalmadi.bundan sonra yatarak beklicem.sadeve hafif akintim var o da normalmis.
Hamdos Beser93 bende 39+2 ama daha hic belirti yok sadece yuruyorum artik gelsin istiyorum bekliyoruz hayirlisi
Arsenakres Aynı durumdayım.. Bebek çoktan kanala inmiş ama açılmam yok hurma yedim oturup kalkma hareketleri sıcak duş vs ama 1cm den ilerlemedi Çatı muaynesinden sonra sancım artıyor ama yine yok anlamadım gitti🤷🏻♀️ Allah yardımcımız olsun sağ Sağlim gelsin bebişler❤️
Beser93 Arsenakres sanırım cok kafaya takmaktan geri kaciyo bebisler stres cok etkiliyormus nette oyle okudum
Arsenakres Hep erken dedim 36 37 haftalıkken doğar diye korktum çünkü Bebeğim erken kanala girdi oysaki erken değil şimdide gelmiyor 🤦🏻♀️😅 nst ye bağlandım sancım vardı doktor bu sancıyla pazartesi doğurursun dedi sancım kesildi dünde muayne oldum hiç açılma olmamış 1 cm de kaldı kesinlikle stresssssss 😑
Dimplesgirll Canım aynı benim gibisiniz bende 39 +3 oldum yapmadığım ev işi kalmadı benim bide kilolu ve başı büyüktü gelsin diye doktorum bekledi ama dün öğrendim 4 ü geçmiş çatı muayenesinden doktor baya zorladı gelsin diye ama sonrası gene boş anlık bir adet sancısı 1 cm açıklık bebek kanala bile gelmemiş kilosu az olsa 41 e kdr bekliycektik 3 kez ultrasona bağladılar farklı hocalara dabışıp sezeryan kararı aldılar üniversite hastanesine gidiyorum ve ilk Doğumun olcak hayırlısını iste normal Doğum istiyorsan kilosuna dikkat etmeye çalış gene yürümeyi bırakma çok şekerli meyve yeme son haftalarda inşlah kendi gelir