Nurunannesiii12 Busra333 27 yaşındayım.18 yaşında olup hamile olan da var anne olan da var bence 3 sene sonra bebek oldu bizim üzerine düştük ettik derken şükür sonunda.bence en güzel yas bu yaslar bi yakinim 35 inde dogurdu.hayat şartları eğitim çalışma.durumu bunu belirliyor şahsen yollar önceolsa hamileliği kaldiramayabilirdim kissiel olarak olgunlasmak ve bebek icin hazirlik yaomak o olgunluk gerekiyor daha bilincli oluyosun 18 de olup 3 4 cocuk istemek yerine 1 yada 2 çocuk onlar in eğitimi onlara vereceğimiz değerler aile ortami dahabobemli gec olsun güç olmasın derim.hep😊👍
melzey Busra333 ben 24 yaşında evlendim şuan 29 ve daha ilk gebeliğim. Neden geç oluyormuş 30. Sen ne zaman anne oluyorsan en güzel zamandır. Erken ya da geç diye düşünme. Demek ki senin için en güzeli o zamanmış.
Mervuras26 Busra333 hayır canım ne alaka ☺️ Bende 29 yalındayım oku evlen anca oluyor . Nasip bu işler hiç dert etmeyin yaşınızı . Ayrıca hiç bir problem yok yaşınızda 🤗 anın tadını çıkartın 🥰
Nurhanimm En iyisi hayatta kendin icin yasadiktan sonda cocuksahibi olmak gayette uygun yas genc olunca yarim kalmislik bazen annelikduygusunu erteliyo maalesef
Dilan9280 Busra333 bence boşuna üzülüyorsun nasip kısmet hersey olurmu hic öyle sey benim görümcemde 30 yazındaydı evlendi şimdi 5 aylık bebegi var öyle düşünüp kendinizi üzmeyin boşuna lütfen ☺️
Gamzeakd Busra333 33 yaşındayım ve hamileyim neden geç olsun ki ilk gebeliğimde 27 yaşındaydı . Bence bebek büyütmek için olgun olunması daha iyi 🥰
Mrc34 Busra333 35 yaşındayım ilk bebeğim 5 yıllık evliyim istedigim zaman da çocuk sahibi oldum çok şükür. Anne olmak hayatımın amacı değildi, evlenmek de hiç hayatimin amacı olmadı. Kendi istediğim gibi yaşadım. Geç erken kime göre neye göre. Ben de 20 li yaşlarda anne olsam erken gelirdi kimine de benimki geç. Herkesin gönlüne göre olsun
Ruyasusam Busra333 8 gün sonra 33 yaşında olacağım ilk bebeğim 13 senelik evliyim kendi isteğimle erteledim. Asla pişman değilim geç de görmüyorum. Hayat tecrübesi olan olgun annelere bayılıyorum….. 🥰
Betl Busra333 Bende bu yaşta hamile kalanları görünce vayy be bu zamana kadar hayatını yaşadı rahat rahat arkadaşlarinla gezdi tatil yaptı eşiyle başbaşa bir sürü zamanları vardır diye imreniyorum… Çünkü kocamla içtiğim 1 kahve arkadaşımla cafe de oturup arkadan anneeee diye bağırmayan zamani da özlüyor insan
Bfduam Adaa8905 hayırlı olsun kardeşin:) Menepoza girdi mi? Dr lara göre bu yaş imkansıza yakın di mi:)
Adaa8905 Bfduam yok daha girmedi menopoza çok riskli dediler aldır dediler engelli bu çocuk dediler ya sen ölürsün doğumda yada çocuk dediler annem hiç aldırış etmedi kontrole bile gitmedi hiçbir şey olmadı ikisi de çok sağlıkli
Bfduam Adaa8905 şükür ki sağ salim doğmuş. zaten down sendromlu diyorlar çoğunlukla yaş gereği, Ben Dr la konuşmuştum, “45 yaşında hamile kalma şansı sadece yüzde bir” demişti.
MerveRt Busra333 Hiçte geç değil. Bende 29 yaşındayım ve ilk hamileliğim 😇 Bana görede 18-19-20 yaşlar çok küçük 🤔
Bilge44 Busra333 öyle gerçekten ilk 4 ay mide bulantıları filan hiç geçmez sandım 9ay ama kalan 5 ay öyle çabuk geçti ki 🤷🏻♀️ artık ben de uyuyamıyorum zaten heyecandan 🥰😍
Ygmr15 Busra333 bence anne olmanın yasi yoktur annelik her yasta güzeldir diye düşünüyorum 🌸 sağlıkla gelsin bebeğiniz 🤲🏻
Mervembrs Busra333 ben 33 yaşında evlendim. 35 yaşındayım 7aylık hamileyim. Vücut yaşı hariç neden geç olsun ki? Eşimle bu yaşımda tanıştım çok şükür ondan önce okuldu işti derken bir de evlilik düşünmediğimden dert etmemiştim. Doğru zaman doğru insan olsun da hiçbir şeyin önemi yok
Chemstry Busra333 aaa o zaman ben ne yapayım😂32 deyım öyle düşünmeyin herkesın zamanı imkanı şartları farklı benim yaşımda olup evlilik yapmamıs arkadaşlarım bile var takılmayın. Evet erken anne olmak güzel elbette ama herseyin iyi kötü yanı var. Anın keyfını çıkarın boşveeerrrriiiinnnnn
Yeppudaa Busra333 ben o tür postlara bakmıyorum bile yasin ne önemi var bende 30 yaşına bastım ve 26 haftalık hamileyim .
hanzadeee Busra333 tam tersi sansli hissediyorum erkenden sorumluluk altina girmisler yazik ya doya doya gecligi yasayamadan o yuzden ben mutluyum 33 yasinda bir anne olmak bence paha bicilemez hem olgun tecrubeli olmus oluyoruz 😊🌸
Ayle2- Busra333 vende 28 yaşındayım 5 aylık hamileyim üniversite yüksek lisans derken yaş bu oluyor iyikide daha erken evlenmemişim