Busra333 Bir sayfada yorumlara baktım kaç yasında anne oldunuz diye de herkes 18-20-26 falan yazmış genelde ben 30 yaşındayım 2 yıl önce evlendim 5 aylık hamileyim çok şükür. Kendimi çok yaşlı biri gibi hissettim yorumlara bakınca üzüldüm 😕
Minnosunannesiii Busra333 anam millet ynei evleniyor o yaşta ne geç ol a Olması takma kuzum böyle şeyleri erken anne baba olmanın evet avantajı fazla lakin dezavantajı da o kadar fazla
midekoruyucu Busra333 üzülmeeee 🙈 ben de 30dayım ve sen yine evleneli 2 yıl olmuş ben geçen sene ağustosta evlendim 🤭 32 haftalık hamileyim. Burda görüyorum herkes 20lerinde hani ben de biraz üzülmüyor değilim ama ossun 🤗 bizim de ruhumuz genç 😁
BegumIscanTunc Busra333 bence çok geç değil 30 yaşına girdikten 10-15 gün sonra ilk bebeğimi kucağıma alıcam inşallah Rabbimin izniyle
Bilge44 Busra333 Neden geç olsun ben de 30 yaşındayım. Iyi ki şimdi hamileyim diyorum 🤰🏻tam zamanıymış benim için daha erkenine zaten hazır değilmişim. Şimdi kaldırabiliyorum 🤷🏻♀️herkes için doğu zaman farklıdır 👍🏻18 ile 45 e kadar hatta daha da uzun olan var. Allah her şeyin hayırlısını doğru zamanda nasip etsin🤲🏻🥰👶🏻🧿
Busra333 Minnosunannesiii doğru diyorsunuz gerçi 😊benim de daha evlenmemiş bir çok arkadasım var ama hamilelik psikoloji herhalde görünce öyle dedim hayata geç kaldım sanırım diye düşündüm 😕
bebissveannesi Minnosunannesiii değil bence bende otuzumda ilk bebeğimi doğurdum şimdi 32 yim ikinciye hamileyim ve hiçde geç hissetmiyorum ☺️
Busra333 midekoruyucu :))) dimi insan öyle görünce bi duygulanıyor keşke daha erken olsaydı diıe . Ben çocukları sevmezdim önceden böyle düşüneceğim aklıma bile gelmezdi ama suan karnımda kıpırtısını duyunca bile inanılmaz bir haz alıyorum 😄
Busra333 BegumIscanTunc 😊 Allah sağlıkla almayı nasip etsin insallah 🤲🤲 benim de Eylül ayı takvime göre 😊
Busra333 Bilge44 doğru diyorsunuz bende aslında psikolojik olarak hazır değildim uyku hapım vardı onu anca bıraktım (gerçi bu vakitte hala ayaktayım ilaçsızlık beni vurdu ama :) olsun.
Taze_gebe Busra333 şimdi çok gerginliğe müsait bir konu ne desek terse çekilir🙊 ama hayır değil sen kendini garip hissetmemelisin aksine benim fikrim çok genç anne olunması garip derim 🤷♀️ha biçok artısı var çocuğun büyür sen genç kalırsın vs ama biçok eksisi de var bana göre kendini tanımamış olmak en basitinden eşinle vakit geçirmemiş olmak vs çoğaltılır 🤷♀️Ayrıca yıl 2021 her şey değiştiği gibi evlilik çocul yaşı da değişti ve çağa uyum sağladı bi defa üniden mezun ol iş bul düzenini kur biriyle tanış vs böyle bi hayatı olanlar için ztn 30 bile erken anca yani ☺️
Busra333 Taze_gebe işte benim de tam anlattığınız gib oldu mezun oldum hemen işe girdim ama güzel bir iş bulana kadar 3 yıl geçti derken evlendim 2 yıllık evliyim bir çok Sağlık sıkıntım oldu hastanede yattım mide kanaması vs dendi yani düzenimi kurdum derken 30 olmuşum 🙈
nikoland Busra333 bi yazı vardı tam hatırlayamasamda kimse için hiçbişey geçte değildir erkende diğeri 18de evlenir hayatı çoluk çocukla kararır kimisi sizin gibi 28de evlenir o zamana kadar hayatını yaşar kimi bi işte çalışır mutlu olur kimini evinde oturmak mutlu eder kimi 25 yaşında atanır hayat boyu çalılır çabalar kimi yavaş yavaş okur 40 yaşında atanır gayet keyifli çalışır zaman mekan herkes için herzaman farklıdır ama doğrusu yoktur herkesin doğrusu kendinedir. Mutlu huzurlumusunuz hiçbi sorun yok ☺️
Busra333 nikoland çok doğru aslında. Herkesin düşüncesi ve mutluluk duyduğu seyler farklı:) ben mesela bu duyguyu hiç bilmediğim için hamile olupta mutlu olacağımı düşünmezdim ki daha bir kaç sene öncesine kadar. Şimdi daha kucağıma almadan farklı hisler kapladı içimi 🤗
Mimhb Busra333 ben de 28 yaşındayım. 26 de evlenmiştim. Çevremde benim yaşımda olup henüz çocuk düşünmeyen çok arkadaşım var. Zaten üniversiteden mezun olup yüksek lisanstı işti derken birden evlenip çocuk doğurmak istemiyor insan. Şu korona yüzünden tatile bile gidemeyince çocuk yapalım en azından şu süreçte evdeyken biraz büyür dedik. Yoksa 30 dan önce düşünmüyordum.
LimonCocuk Busra333 Neden geç olsun, en güzel yaş derler kadın için 😊sağlıkla doğsunlar, sağlıkla büyüsünler(aklen ruhen bedenen), hayırlı evlat olsunlar daha ne isteriz.. ben de 30da anne oldum, 33te ikinciyi bekliyorum inşallah🍋
Busra333 LimonCocuk amin insallah amin gerçekten en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat 🤲 ne güzel 2. Çocuk hissini de taşıyorsunuz maşallah 🤗
gulnihal89 Busra333 çocuk işi kısmet. Ben 25 yaşında evlendim. 31 yaşındayım şu an. Yeni hamileyim. O 20 yaşlarda olanlar çok erken evleniyor. Çoğu da pişman. Boşver sen. Bebeğine odaklan
Bozkayasahra Busra333 bende henüz otuzuma Yeni gird 4. Gebeliğim 39+0 haftalık olduk pasamla şükürler olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Esraanil 25 yaşında evlendim 4,5 sene çocuk düşünemedik maddi açıdan çalışmam gerekiyordu. Şimdi istedik istediğimiz zamanda hemen oldu hamdolsun şimdi 5 aylık hamileyim 30 olduktan 1 ay sonra anne olcam inşallah. Her şeyin bir zamanı varmış rabbim aratmamış en azından bu yaşımızda anne olcaz inşallah
Busra333 Esraanil her zaman maddi ve manevi olarak imkanlar da tabi müsade etmiyor. Haklısınız suan hamile olmanıza sevindim 😊 benim de sağlık sorunlarım vardı hep onlara odaklandık evlilik ve çocuktan önce ama çok şükür geride kaldı 🤲
VMS Busra333 hemen evlenmiş hem çocuk sahibi olmak üzeresin aynı yaşta daha evlenmeyen çok arkadaşım var. Allah ne dilerse o olur sukret gerisini bosver
Busra333 VMS haklısınız 🤲 çok şükür hersey için. Sadece bazı yorumları görünce biraz etkilendim annelik için geç kalmış gibi bi kaç yorum gördüm ama 40 -45 te olsa Allah nasip ne zaman ederse şükür 🙏
Bilge44 Busra333 Olsun zaten doğum sonrası uyuyamayacaz🤭son 1 haftam kaldı uyuyamıyorum ben de bu saatte ayaktayım, uyku severdim yalan oldu 🤭😂Doğru zaman şimdiymiş hayırlısı ne güzel 😍❤
bsr1 Busra333 bu çok göreceli bir kavram 24 de evlendim 26 da hamile kaldım bana göre tam zamanı ama bu kişiden kişiye yaşayışına göre değişir eğitim hayatı iş hayatı bu yüzden kıyaslama yapılmaması lazım
Gizemmm12 Seydakzyli24 anormal olan diye bir şey yoktur kim kendini ne zaman hazır hissederse o zaman evlenir o zaman çocuk yapar herkesin doğru zamanı kendine göre değişir