Woman Merhaba herkese 🌸 gebelikte kişisel bakımınızı nasıl yapıyorsunuz ? İlk hamileliğim ve fazla bilgim yok yakınından yardım alırsın diyolar ama yakınımda kimse yok herkes uzakta ağda zaten yasakmış jiletle almak gerekiyomuş almadan da doğuma girmek istemiyorum rahatta edemem zaten daha doğuma var ama aklıma takıldı tecrübelerinizden faydanlanıyım dedim 🌸
Burcunur__ Woman ağda ve sirler sür yapıştır Çek şeklinde olduğu için zamanla genital bölge yapısını bozuyorlar . Tüy dökücüler ise tamamen kimyasal normal hayatta ve özellikle gebelikte hiç hiç önerilmiyor en iyisi jilet macera aramaya gerek yok diyorlar kadın doğum doktorları . Sesu markası jilet kullanabilirsin bence batık batıklara iyi gelen bir peeling al emin ol bebek gibi oluyor
Babymomy Woman ağda neden zarqrlıymıs? Ben yaptırıyorum mecbur kendim yapamadığım İcin bide jilet cok rahatsız ediyor
nurdane3504 Woman ben 30 haftalığım ağda ile alıyorum sürekli jilet sürmem beni aşırı rahatsız ediyor 🤷🏻♀️ tüylerim de çok yok ama sürekli ağda ile alınca daha da azalma oldu tabi
ezos Woman ağdayi doktorunuz mu yasakladı oğlumda doğuma kadar hep ağda yaptırdım ama şimdi yaptirmiyorum zaten nereye gidip te yaptiricaz🙄 jilet te çok kötü ama napalim doğumdan sonra lazere devam 🙏
Woman Babymomy deri gerildiği için bebeğe zararlı dediler doktoruma soramadım daha çevremdeki tecrübeli insanlardan duyduklarım işte
Addile Ben lazer epilasyon yaptırmştım hormonlardan üç beş geri çıktı gibi onlarıda eldivenle hallediyorum.jilet kaşındırır bence ya epilatör kullan yada eldiven
Woman Addile eldivenle çok acımaz mı ? Sayılı olsa alırım da 🤣 epilasyon denedim o da acıttı ve alt kısımlarda zorlandım yani beceremedim 🤣
Woman ezos doktoruma daha soramadım randevu alamıyorum çevremden duyduklarım ağda yapamıyomuşsun deri gerildiği için zararlı dediler o yüzden jiletle alıyorum artık 🥲
mervenazlis Woman hangi jileti kullaniyorsunuz, benim lazer oldugu icin cok cikmiyor, ama cikanlaro jilet ole aliyorum venus3 jilet tahris kesinlikle etmiyor ben cok memnunum…
Woman mervenazlis aynı jiletten kulanıyorum batık olmuyo bende de çok şükür hemen ertesi günü çıkmıyo karnım burnumda nasıl alırım bilemiyorum aklımda deli sorular işte 😅
ecenuralici Ben ağdadan hep çekinen biriydim zaten acı bakımından. 31 haftalık gebeyim. Jiletle alıyorum ama ertesi gün yine çıkıyor. Bu şekilde de kıl köklerini azdırmış oluyoruz. Doğumdan sonra nasıl olur toparlaması bilemiyorum. Birde aşırı batık oldu çok sık almaktan. Arada cesaretlenip ağda yapınca kendini topluyor kökler inceliyordu. Şimdi bu batıkları ne yapmalı? Karnım burnuma gelince Doğum birden olursa jilet elimde giderim hastaneye artık 😂
Woman ecenuralici 🤣 bende batık olmadı da nemlendirici sürüyorum bazen üst taraflara arada bi. Doğumada almadan girmek istemiyorum 🤣🤣
hazal2131ds Woman lazer yaptırmıştım az çıkıyor onlarıda kısaltıyorum tıraş makinesiyle. Yıllardır ağda yaptım ben sarkma falanda olmadı. Jilet daha zararlı bence kökleri besliyor.
Woman hazal2131ds bende ağda yapıyodum sürekli sonradan jiletle almaya başladım karnım iyice büyüdüğünde nasıl alıcam hiç bilemiyorum 😅
Bernie Agdaya devam,yapan kisi illa ki hassas davraniyor zaten, epilatore alistirabilsem mis gibi olcak ama uzun suruyor 😑 jilet intihar gibi bisey 4 gunde bi yapsak,dogum sonuna dusunemiyorum 😁