esrvl Bebeğim hareket ettiği zaman göbeğimin kıpırdadığını hissediyorum ve dışarıdan bakılınca görebiliyorum. Ama hala inanamıyorum bebek hareketidir değil mi seğirme değildir. Ve bazen 1 gün hareket etmediği oluyor. Benimle aynı haftada olan anneler sizinde mi aynı böyle oluyor?
Birtane2307 esrvl bebektir o gorunen bende 27.haftadayim disardan harika gorunuyor hatta elimi koyunca avucumda başını gezdiriyor ama duzensiz hareketler normal 28 den sonra duzene girecektir🙏🏼
seda_00 esrvl aynen bende bazen günde iki üç kez hissediyorum bazı günler hiç hareket etmiyor. Ben de ayak ve ellerimde şişme var çok acıyor aynı zamanda kuyruk sokumu agrısı başladı sert biyerlere oturunca kalkamıyorum
1anne-2bebek esrvl bebektr canım, artık hissetmeye baslamış olmalısınız. Seyırme oldugu zamnda hissedersiniz. Zaten hıssetmeye basladıktan snra bugun nıye kımıldamadı nıye hıssetmıyorum dersınız, panık yapıyordum bnde, ☺️
esrvl Birtane2307 peki sizde hafif regl ağrısı gibi kasık ağrısı oluyor mu yada oldu mu acaba bebek baskı yaptığı için mi ağrı oluyor ki
Birtane2307 esrvl evet valla agrilarim başladı harika bi gebelik donemi gecirdim taa ki bu son trimestere girene kadar😅 belim karnim kasıklarım midem bacaklarim her yerim agriyor suan bacim yani ne desen var artik cekecez😅
esrvl Birtane2307 benimde şimdiden her yerim ağrımaya başladı bunlar sanırım iyi günlerimiz son aylarda daha zormuş. Sonu güzel olsun da çekmeye razıyım😍. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
Birtane2307 esrvl Aynen valla zorlanacaz ama onlar icin deger Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 💕
Birtane2307 seda_00 benimde vajinam ve makatima baski oluyor ozellikle yataktan inip cikarken cok zorlaniyorum bu agrilar oluyor yururken de bacaklarm ve belim agriyor bi tozlari alsam kemigim inciniyor sanki zar zor yavas yavas yuruyorum of ya korkuyorum karnimin sag ust kismi cok agriyor doktorum izinli ama korkulacak biseyde yokmus gibi hissediyorum
esrvl 1anne-2bebek sanırım 28 haftadan sonra hareketleri düzene giriyormuş. 28 haftadan sonra günde kaç kez hareket etmesi gerekiyormuş biliyor musunuz peki