rumeysaecren Doğum yapalı 16 gün oldu dikişlerim düşmedi . Normal mi aceba . Normal doğum yapıpta dikişi çok olanlar yardımcı olabilir mi aceba 😔
Elif5361 rumeysaecren Ablam her tuvaletten sonra kurutma makinesiyle kurutuyordu bide kantaron yağı kullandı hep 10 günde kendine geldi 😊deneyin isterseniz
Gurbetkusu_43 rumeysaecren Düzenli olarak pansumanını yapıyor musun canım? Korkma bazılarının ki erken düşüyor kimisinin de geç. Benimki de 15/20 günde anca iyileşti yani 🤷🏻♀️Ama baktın bir hafta daha düşmüyor mutlaka jinekoloğa göster canım. Bazen doktorların kullandığı dikiş ipleri de geç iyileştirebiliyormuş.
rumeysaecren Ismailemine başlarda bu kdar değildi sanki şimdi aşağı doğru çekiliyor ağrıyor bende korkuyorum aceba iyileşmiyor mu diye iyileşirken nasıl oldu sizde ağrı oldu mu
Elif5361 Burcunur__ İçine sokmuyor sonuçta ılık tarafıyla uzaktan sadece kuru kalmasını sağlıyordu benimki tavsiye yapıp yapmamak kendi bileceği iş
Burcunur__ Elif5361 sorun olan zaten oraya ılık hava verip kurutması oranın yapısı zaten nemli ortamdır çok yanlış florası bozulur
rumeysaecren Hastaneden çıkarkende hiç birşey vermediler ebeler kurutma makinasıyla kurut dediler ama ben 10 günden sonra batikonla pansuman yaptm şimdi biraz dha toparladı ilk doğumda 2 dikişim vardı şimdi 11 tane doktor gelmedi ebeler biraz haşat etti galiba
Kumral5 Enfeksiyon mu kapti acaba dikislerinize bi ayna yardımıyla bakın onun dısında her wc den sonra kurutma makinesiyle kurutup batikonlayın zamanla düsecektir
Kumral5 rumeysaecren aynayla bak iltihap kizariklik sislik varmı diye eger varsa acile git ilac verirler seni yonlendirirler
NilGrl rumeysaecren benim 24 oldu hala düşmediler canım kurutuyorım batikon sürüyorum. Acımıyor artık. Fitil veriyorlar enfeksiyon için doğumdan sonra eve giderken onu kullandım. Benim makatımda çatlak var sıkıntım şuan o otururken aşırı sıkıntı ve sızlama yapıyor
Esincil rumeysaecren canım benim doğumum henüz olmadı fakat ilk doğumumda 5 günde düşmüştü doktorum antibiyotik vermişti ve batikonla sürekli pansuman ve banyodan sonra saç kurutma makinası ile kurutuyordum öyle demişti birde haftada 2 kere sarı bir su yapıyordum ilaç ama adını unuttum bu suyu leğene yapıp içine oturuyordum oda ensfeksyon içindi.