Gamzee111 Merhaba, ben 8 haftalık hamileyim. Sabahları kendimi iyi hissediyorum, öğlene doğru bulantım artıyor, akşamları da sanki üşütmüşüm gibi hasta hissediyorum her yerim ağrıyor ve bu durum her gün tekrar ediyor. Benden başka böyle olan var mı acaba 🤔
Ebreva Gamzee111 normal ben kendimden geçiyorum ilk 3.5 ay hatta bulantıdan lokma yemeyip ilk hamileliğimde 9 kilo verdim
Semanuratak Gamzee111 normal canım ben 3 4 ay boyunca hep yattım mide bulantım çok aşırı oluyordu. Bebek Rahime yerleştiği için ağrıda yapıyordu ve kollarımda bacaklarımda da hep ağrı oluyordu. Normal şeyler çünkü vücudun yavaş yavaş kendini hamileliğe hazırlıyor 😇
Ayse1934 Gamzee111 28 haftaligim bu dedigin belirtiler bende de var bir haftadir galiba ya usutuyorum bu havalardan dolayi yada bilmiyorum senin ki normaldir daha yeni 12. Haftaya normale donersin
MDT Gamzee111 normal canım normal ben 30 haftadır öyleyim neredeyse. Sanki hamile değil de hastayım. Kendimi çok iyi hissettiğim bir gün bile olmadı
Betl MDT Peki canım hiç kasiklarin karnın belin 3 u birden ağrı sancı yaptığı oldu mu 10 haftalık olduk
MDT Betl 8. Haftaya kadar adet sancısıgibi kasık sancısı çektim başka hiçbir sıkıntım yoktu. Hatta hamilelik böyle bir şeyse iyiymiş valla falan diyordum 😊8. Haftayla beraber müthiş mide bulantısı başladı ama tarif edilemez günde 3 defa falan kusuyordum hiçbir şey yiyemiyordum dolayısıyla aşırı halsiz düşüyordum ve bunalıma girmiştim ağlıyordum arada.20. Haftaya kadar böyle devam etti.12-16 hafta arası kuyruk sokumu ağrılarım oldu oturup kalkamıyordum yatakta dönemiyordum. Ama bunları yaşarken hiç kasık sancım olmadı denilebilir. 20. Haftadan sonra bulantılar geçmedi ama azaldı kusmalar da 2 haftada bir falan olmaya başladı. En azından yemek yiyebiliyorum artık. Şuan 30. Haftadayım mide bulantılarım dışında ağrım sızım vs yok ama bu bulantı dediğim şey Her şeye bedel olduğu için kendimi hiç bir zaman iyi hissetmedim.
Betl vitruvius İkinci gebeliğim ama tam cahil oldum ilk gebelik ne ağrım ne sızım doğuma kadar hiç birşey yoktu bunda haftalardır kötüyüm :(
vitruvius Betl inşallah daha iyi olurız. Bebiş iyi olsun da ben ağrı çekmeye razıyım. Ssğlıklı olduğunu bilince içim rahatlıyor