Dilaa25 Selam arkadaslar 6gun oldu dogum yapali ve bebegim 6,300kilo dogdu, emziriyorum fakat 15 20dk emiyor uyuyor 10dk falan sora uyaniyor bi kac kez oyle emzirip daha sora birde mama veriyorum, doktorum cok yedirmen gerek kolay doymaz diyor.
Ozge20ulu Dilaa25 gözlerim açıldı ,bu konuda burda sana yardımcı olabilecek kişisi azdır doktorunla konuş canim 6,300 kimse dogurmadigi için tavsiye nasıl versinler 😊
Ezgice0 Bebeğinizin kilosunu eğer doğru yazdıysanız öncelikle maşaAllah 💕 ama toplu yerlerde duyurmayın aman nazar diye bir gerçek var Allah korusun
Merguse Dilaa25 gercekten 6.300 mü dogdu bebişiniz maşallah neler yediniz neler yaptınız hamilelnizde bizede tavsiyeler verin
Birmutluanne2 Dilaa25 maşallah kolay gelsin zor valla zaten normalde bebekler çok çabuk acıkır sürekli emzirmek gerekir ama sizinkide normalin üstünde bi kilo olduğu için daha çok acıkıyordur bence
mom6565 Dilaa25 masalalh rabbin nazardan korusun bende kendi bebeğime kilolu diyordum gebelik şekeri mi vardi
Hacer26 Masallah kac kilo dogdu ki bebek gerçekten? ¾ kilo doğsa 1 haftada 6.300 olamaz degil mi?Gereğinden fazla da besleme yavruyu.Nette yenidogan ilk haftasında 150gr alsa doyar yaziyor. Drunu arayıp bir sorsana gercekten.