Irmakayla Selamlar Ebrar ismi güzel degil mi 26 haftalık oldum basndan beri esimle hep ebrar dedik ama cevremizde cok güzel diyen de var ama cogu baska isim bak canm diyorlar kaba ağır isim diyen de var bugün arkadasmla konustm oda baska isim mi bulamadn dedi ne guzel isimler var çok agır erkek gibi dedi moralim bozuldu sizce nasıl
Mina06 Irmakayla benim kızımın ismi ebrar mina çok güzel bence hiç üzülme takma önemli olan senin sevmen canım ☺️
Gmzkyhn04 Irmakayla kesinlikle harika bir isim kuzenim için koymuştuk çokta yakışıyor bebeklere Ebrar ilk duydugumda çok hoşuma gitmişti . Bebek sizin , annesi babası sizssiniz, sorumluluk size ait ,nederlerse desinler neden. Takıyorsunuz ki
Portakalgeliyor Irmakayla Ebrar , kızıma koymak istediğim isimlerden biriydi ne yazık ki tek isim koyacağımız için rüyamda gördüğüm ismi koymayı düşünüyoruz allahın izniyle 🙏🏻 Bence gayet anlamı güzel ve kulağa hoş gelen bir isim 😘
Irmakayla Codamom teşekkür ederim hani acaba gercekten biz mi yanls düşünüyoruz ağır isim mi falan diye
Irmakayla Gmzkyhn04 benim takıldıgım guzel cirkin değil erkek ismi diyorlar ağır diyorlar kıza yakısmaz falan esimle bir an söndük acaba haklılar mı diye
Gmzkyhn04 Irmakayla onlar cok duymadıklarında klasik isimlere aşikarlar ondandır. En doğru karar sen eşin verirsin.⭐Ebrar cok güzel gerçi biz kuzenime eboş diyip duruyoruz,🤗
Leylaa6549 Bir kızım olsaydı tek düşündüğüm EBRAR ismiydi Rabbim 3ü de erkek verdi nasip koy bence kimseyi dinleme şimdi 30 haftalık hamileyim KUZEY koyucam nasipse herşeyi hazır isimli hastane çıkışı kapı süsü bile banada başka isim yokmuydu diyorlar benim ve eşimin isteği paşa gönlümüz bilir diyorum gülüyorum😂😂😂
Irmakayla Leylaa6549 evet haklısınız rabbim kucağınıza almayı nasip etsin psikolojik etkilendm sanırım ya kızımda derse diyorum anne nedden erkek ismi koydunuz diye ömrünce o isimle yasicak allah izin verirse o yuzden aklm karıstı
mom6565 Irmakayla yeğenimin adı ebrar çok tatlı aşırı gzuel ve akıllı bir bebek rabbim size de aynı ablamın kızı gibi akıllı güzel bir bebek nasip etsin
mavi_kelebek467 Irmakayla şimdiye kadar hiç erkek Ebrar görmedim, duymadım. Kur’an’da geçen “birr” yani iyilik kelimesinden türemiş ve anlam olarak iyilik yapanlar demek. Yıllar evvel ilk duyduğumda adım neden Ebrar değil de Ebru diye çok üzülmüştüm, hatta büyüyünce değiştireceğim diyordum ama sonra ismimle barıştım. Uzun lafın kısası bence isimden soğumayın. 🥰🤗🌼