Esra-2010 Hoşgeldin 34🥳 Nasıl gidiyor kızlar şikayetleriniz, ağrılarınız, bebişleriniz ne durumdasınız🦋
Mom5444 Esra-2010 gündüzleri iyi geceleri bir tık zorlanıyoruz yataktan kalkarken falan ama iyiyiz çok şükür 🥰 siz nasılsınız 🎈
Gul2528 Esra-2010 34 olmama 2 gün var ama ben daha şimdiden nasıl geçecek 6 hafta diye düşünüyorum yatakta donemiyorum yürütürken zorlaniyorum alt tarafta bazen batmalarim oluyor birde bazen toplanma
_canannn Esra-2010 geceleri uyuyamıyorum ayaklarım da yanma var iştah artışı ağırlaşma yorgunluk hissi 😍🥰bunada şükürr
Sumeyra58 Esra-2010 bugün 33 olduk alt tarafta acayip ağrı var çok korkuyorum erken filan olur diye sağdan sola donerken ayağa kalkinca filan baya yoruyo beni 😐😐😐aynı durumları yaşayan arkadaşlar varmı
Esra-2010 Mom5444 bende geceleri zorlanıyorum. Dönerken kalkarken ama bebeğim iyi çok şükür😊 sağlıkla kavuşalım inşallah🌺
Esra-2010 Gul2528 bende bu aralar toplanma azaldı. Protein eksikliğinden demişti doktorum beslenmeme dikkat edip yürüyüşleri artırınca daha iyi oldum çok şükür😊 sağlıkla kavuşalım bebişlerimize🌺
Esra-2010 Sumeyra58 ağırlaştıkça ve başı aşağıda olunca baskı yapar demişti doktorum. Yürüyüşü artırıp, pilates yapmamı önermişti. Sizde de işe yarar belki🌺