Deletedmom23234 ayzurz35 Ben 22. Haftamda oğlum olduğunu öğrendim😅🤭 birde erkek çocukları erken gösterir derlerdi 🙊
ecenuralici Martha sağlıkla gelsin bana öyle denk geldi baktıklarımızda tuttu o yüzden söyleyeyim dedim. Birimde şaşsa iyiydi 😌
Haticeiqra ayzurz35 14 haftalıkken doktorum net bişey diyemem ama erkek gibi dedi 18 hafta olduk %100 erkek dedi . Erkek bebekler kendilerini daha çabuk gösteriyorlar 😌 kızımda baya bı geç öğrenmiştik🌺
annesininmelegi41 ayzurz35 önceden belirtileriniz varmıydı erkek bebeğe dair? Erkek mi hissediyordunuz mesela veyahut bulantılarınız azmıydı
Hiraumut ayzurz35 cnm biz 13+3 olduk yarın hastaneye gidicez. Dokturum büyük ihtimalle belli olur dedi yarin bakacazz bizimki kendini gösterecek mi göstermeyecek mi?
Hilal_cskn38 ayzurz35 bende 13 haftada erkek olduğunu öğrendim şimdi 17 haftalık olduk yanılma yok oğlum oluyor
Asella BEnde gecen hafta gittim 11+6 haftalıktım erkek dedi ama bayramdan sonra bır daha gel o zaman netleşir dedi🙈💙
Kardelenck Nur000 Benim olduğum yerde yok İzmir yada Balıkesir e gönderecek doktor da o yüzden sordum hastane de mi yaptırdınız acaba kaç dakika sürdü birde